二手市場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

紫色bumbo chair 於 08年11月購買, 有工人日日清潔, 所以非常新淨及冇爛. bumbo chair 連白色餐盤.
這張bumbo chair 是一張得獎的作品, 該chair 讓4個月開始的bb至1歲半坐, 可承托bb的背部, bumbo chair 的前面又可以阻止bb各前傾. 該 bumbo chair 全張用超輕的物料製造, 既輕身又對 bb 冇害, 易於清潔. 真是bb 及家長的恩物. 值得購買.

另外, bb用汽車座椅頭枕, 淺啡色 (全新) 於 08年11月購買, 未用過. 一套(有一大, 一小).

兩者都是在玩具反xx 購買. 現超平價轉讓,
有意請pm我. [email protected]
有相片可看.

THanks!!!

伯爵府

如果需要睇相, 請 pm我啦, [email protected]

伯爵府

原帖由 第二任媽媽 於 09-3-9 16:32 發表
如果需要睇相, 請 pm我啦, [email protected]

有意請 pm 我啦, [email protected]

伯爵府

原帖由 第二任媽媽 於 09-3-9 16:59 發表

有意請 pm 我啦, [email protected]

超抵價, 值得考慮, 請pm我.

伯爵府

原帖由 第二任媽媽 於 09-3-9 17:25 發表

超抵價, 值得考慮, 請pm我.

BUMBO CHAIR是一張得獎設計的作品, 可讓4個月大開始的bb 坐, 可坐至1歲半左右. 對bb背部的承托十分好.
bumbo chair 的原料又輕巧. 是一流的bb用品.

首頁

尾頁

跳至