自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

有無試過用2雙皮膠紙 ? 都ok啵~

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

原帖由 loveBB旦 於 09-3-9 17:22 發表
雙眼皮膠水就試過..自已又懶懶地又痴到唔對稱....所以想割咗一了百了

我細家姐果陣單眼皮 , 之後我亞媽幫佢痴左1個禮拜雙眼皮膠紙 , 到而家10幾年仲係雙眼皮...

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我係1985年係幅州割雙眼皮,到現在都ok...不過諗番起都好驚,成個星期都係e院,因為個時好細,得16years old...剛剛exam完,俾老豆捉左去割......:;pppp:

伯爵府

其實我都痴左幾年雙眼皮膠紙同膠水既,因為我兩隻眼唔對稱,所以一定要一邊痴膠紙一邊痴膠水,但太麻煩了,下下蹝時間搞咁耐,同埋痴得多眼皮開始下垂,我都忍唔住去割左...係深圳好出名的診所割左韓式,(唔開名了,廢事比人話我賣廣告)而家個半月左右,都幾自然,好熟既家人/朋友都知我割左,但都話靚左好多(因為比我未割時真係爭好遠),有個仲問點解我對眼又大又圓,我妹對眼咁細(其實我未割時隻眼仲細過我細妹,都唔好意思講比佢知其實我割左雙眼皮 )

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

在hk做好d wor...

首頁

尾頁

跳至