美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請介紹.....

複式洋房

你想去邊區 ? 要有醫生的美容院還是純美容 ? target 幾 $?

大宅

普通facial , 想做機如:laser/bio/RF/鑽石等...緊係要平靚正啦 !最好唔使買course, the spa拾左唔見好多$$$$

子爵府

大埔區唔知o岩唔o岩你呢?價錢又平~係雙極射頻黎架~!!價錢又比出面平~d料又ok~!!

別墅

Tai Po is suitable for me. Please pm me the details. Thanks.

原帖由 ABBC 於 09-3-9 17:08 發表
大埔區唔知o岩唔o岩你呢?價錢又平~係雙極射頻黎架~!!價錢又比出面平~d料又ok~!!

公爵府

有無港島區架? 我想做RF機呀﹗ thankyou!

大宅

I go to Pretty House. Facial from about $388 to $788.

I paid $5000 and deduct amount each time.

男爵府

原帖由 BoBoCute 於 09-3-9 19:29 發表
I go to Pretty House. Facial from about $388 to $788.

I paid $5000 and deduct amount each time.

BoBocute,

妳在邊區開course, 是否 hardsell, 針淸ok嗎 ?
Range $388-788 有沒有機做, thanks.

大宅

RF機我有去開銅鑼灣美容院做開,$400次吾使開course,做bio,slim light鑽石磨皮機呢d 就$380次,都一樣吾使開course,單次比,手摯ok ga,想耍資料可pm 問我

大宅

原帖由 ABBC 於 09-3-9 17:08 發表

Please pm me. Thank You!

大宅

pls PM the salon information to me. ths

原帖由 leonlovefaf 於 09-3-9 22:13 發表
RF機我有去開銅鑼灣美容院做開,$400次吾使開course,做bio,slim light鑽石磨皮機呢d 就$380次,都一樣吾使開course,單次比,手摯ok ga,想耍資料可pm 問我

大宅

原帖由 yeungmammy 於 09-3-9 21:39 發表

BoBocute,

妳在邊區開course, 是否 hardsell, 針淸ok嗎 ?
Range $388-788 有沒有機做, thanks.

Not very hardsell, they will always recommend more expensive facials ($788), but you can always have your own choice.

I seldom use machines, but I think they have those machines as pretty house has several branches.

http://www.prettyhouse.com.hk/address.html

男爵府

Thank you BoBocute.

複式洋房

可能幫不上你,我在旺角做開facial,$300一次,不用開course,主要是針清,按摩爲主,儀器跟兩部,不過都是一些普通的。如果你想要乾淨舒服,可以考慮。如果想以做機爲主,可能就幫不到你了。

別墅

有無旺角或者尖沙咀, 唔要開course,thansk

洋房

佐敦區,有BIO機,主要手勢好,針清唔痛。單次計錢。

複式洋房

原帖由 debjc 於 09-3-9 17:39 發表
有無港島區架? 我想做RF機呀﹗ thankyou!

我做果間RF收$280咋,買5次都得潻,都做左兩年幾喇,係銅鑼灣都幾好

首頁

尾頁

跳至