懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Any Mammy 試過帶BB(two months) 去飲茶???

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

飲茶就未..不過去酒樓"飲" 同食晚飯都試過...
個時佢未夠兩個月....

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Becase I want 帶bb with my Mammy 飲茶 , But I don't know have any problem ...,

大宅

我覺得唔比bb掂外間任何野既話,帶bb去邊都係一樣,無乜問題丫

大宅

我ah b個幾月已經去飲茶la, no problem wor~~~ 不過唔好去咁耐就ok la, 帶齊bb嘅用品就得la~

複式洋房

我每星期都帶BB去飲茶因為老爺奶奶食lunch都只好飲茶!嗰時我个囡只係得1星期大咋!到衣家差吾多2个月,我哋每星期日前去架,無咩問題wo !當然要打好針啦! 同速去速回lor !

原帖由 ChanMoody 於 09-3-9 18:03 發表
Any Mammy 試過帶BB(two months) 去飲茶???

子爵府

Thank you all mammy comment .....

子爵府

我除左亞女滿月果晚係去過酒家外..而家個半月都未同佢去過商場或者酒樓等室內地方....皆因室內空氣始終唔好,,呢排又多菌又潮濕.bb好易中招架.......
就算你唔比佢摸到任何野..佢都會經空氣傳染到病菌架
原帖由 ChanMoody 於 09-3-9 19:08 發表
Thank you all mammy comment .....

首頁

尾頁

跳至