心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

其實我都幾矛盾,我老公都依家都係用ex送嘅gucci銀包,CK underwear,psp....有好多woo,唔通我dum晒佢啊,佢facebook都有add佢woo,仲係有幾個ex,甘我可以點ma??哩D都算,唔好浪費ma,甘佢亞媽屋企度仲有好多同ex好多合照有D同佢兩個人嘅合照有D係全家福,我又可以點ma???叫佢dum左佢,佢又唔肯lar,話哩d係過去式,只不過係當回憶,有時我真係度懷疑佢係唔係真係鐘意我lor.....

大宅

原帖由 kimnana 於 09-3-10 11:44 發表
其實我都幾矛盾,我老公都依家都係用ex送嘅gucci銀包,CK underwear,psp....有好多woo,唔通我dum晒佢啊,佢facebook都有add佢woo,仲係有幾個ex,甘我可以點ma??哩D都算,唔好浪費ma,甘佢亞媽屋企度仲有好多同e ...

Ha Ha, I tore them in pieces and threw them away by myself .

大宅

我就吾覺得有問題啦。過去己是過去!

大宅

我都覺得過去己是過去,我自己都有keep 住ex.,BF D相,禮物....而C6都知,C6都有KEEP EX GF的什物,真的好平常.不要想太多啦!!
你可送銀包,等C6可以不用EX的銀包.....

侯爵府

畀面勳章

對自己要有信心,佢同得你一齊,梗係鍾意你既!男人唔願丟以前D野咪由佢law,你都可以keep返你同你ex bf D野格!

別墅

過去的始終過去左,無謂太計較啦!!人人都有過去,只係回憶的一部份!!!

首頁

尾頁

跳至