自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我一向都唔太打扮自己,連返工都好求其,其實自己如果打扮下,著好少少,化個淡妝,都叫ok架,不過真係無咁既心力,有咗小朋友之後就更"污wer"

大家結婚/有小朋友之後,有無好似做女時咁注重儀容?
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

男爵府

點答你好呀!

水晶宮

我冇其它愛好 ...凈系中意打扮自己 ...自問唔算妖艷果只 ...算系大大方方可以見得人唔會失禮老公6299 ...
少奶奶的身份,丫頭的命...

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

照直講,我又唔會問妳攞相對照下

原帖由 jacob614 於 09-3-10 11:49 發表
點答你好呀!

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

只可以咁講, 我平時太樣衰,
如果化0左妝, 著靚0的,
係成個人唔同0左~~

大宅

之前d仔女細, 真係唔會太執, 不過而家唔同. 返工都會著好d同化返個淡妝個人都精神d. c6都會驚dd

伯爵府

好媽媽勳章

基本上只有懶女人,沒有醜女人嘅!

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

污wer~~no way
幾時都要靚

別墅

阿仔出世頭2-3年, 真係好少打扮, 肥到over 160lbsmouth: ...exactly係肥c9一個!!!
老公冇嫌棄我, 我都嫌棄我自己

早2年終於反省, 積極減肥, 注意返儀容, 買過d衫....haha.... 即刻後生返晒, 自信返番黎!

而家除左晨早湊仔返學個1x mins比較烏where外, 我盡可能都加返小小打扮先出街。

伯爵府

醒目開學勳章

我自問係好懶囉, 哈哈~
叔仔結婚果日, 就豪洗成千(set 頭, 買衫加化妝品...以前果d過哂期/乾哂), 費時比人話我失禮男家.
但我好肉痛囉

男爵府

實在太忙啦,根本無時間執,但我好早都發覺有問題,事緣有次化妝,遇到亞仔同學媽咪,但佢迎面行過來都見唔到我,我先發現佢認唔到我,唉!你話我平時幾污wer

大宅

原帖由 bobo_bo99 於 09-3-10 11:55 發表
之前d仔女細, 真係唔會太執, 不過而家唔同. 返工都會著好d同化返個淡妝個人都精神d. c6都會驚dd

我都係, d仔女細時, 真係無時間執自己; 但而家上左小學, 我返工都會著好小小, 不過就唔化妝。

男爵府

我結左婚後都好少搞個樣,生左阿仔個人又肥簡直咩都唔想理,到減左dd又有左細b,又要肥過,真係想喊 ,而家唯有等細b出世後又戒人奶後先再減,我都好想扮靚靚

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我覺自己扮起都好索嫁~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

自問當然唔係索or靚女果隻, 但一定接受唔到
自已烏烏where where 成個c9咁款出街囉

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

做女果時差唔多日日化妝,好鐘意打扮,,
宜家,無乜特別都唔會化妝囉~
但整體又未算污"wear"

男爵府

分清楚喎,係搭訕定係問你有冇散紙"唱"先?
原帖由 臭八婆 於 09-3-10 12:11 發表

係la,我平時唔化粧都好好樣,出親街都好多人眼望望
搞到成日比人搭訕

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

幾時都要扮下靚,,就算落街買餸都要
化少少妝

首頁

尾頁

跳至