懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

現在20wk, feel到個b成日側埋在左手邊, 因為佢有郁同埋左邊個肚好明顯硬好多, 而且令到左腳會抽筋, 有問題嗎?

仲有想請問一下應該幾多week照4d呢? 有無好介紹? 謝謝!

大宅

哇我都係呀,就咁望落肚左邊係比較凸D同硬D,我都係左左腳抽筋ONLY,真係唔知關唔關佢偏左邊事呢
4D大約26-28週可照, 可以上香港醫生網Search曾祥風E生, 印象中係$1,000+DVD咁央
(旺角巫E生係平D, $800蚊, 但係BOOKING去到5月)

原帖由 bulubee 於 10-3-2009 11:47 AM 發表
現在20wk, feel到個b成日側埋在左手邊, 因為佢有郁同埋左邊個肚好明顯硬好多, 而且令到左腳會抽筋, 有問題嗎?

仲有想請問一下應該幾多week照4d呢? 有無好介紹? 謝謝! ...

禁止發言

複式洋房

原帖由 lindabb 於 09-3-10 12:19 發表
巫e 生部機照 4d 好清楚嫁!

我都係Dr. Mo wo...我想問, 因我係佢度做產檢, Book左4月1日, 個時應該係26周, 咁樣駛唔駛同佢講做埋4D or 佢會照比你睇咯...

複式洋房

原帖由 lindabb 於 09-3-10 12:19 發表
巫e 生部機照 4d 好清楚嫁!

我都係Dr.Mo度做產檢咯, 但BK 左4月1日, 剛好26周...我想問你係特登BK佢做4D or 做產檢時做埋咯 ...因我好心急想見下BB呀...

大宅

你去到登記既時候呢姑娘會問你做唔做4D架同埋如果你照普通佢都會有D部位照4D俾你睇下囉

男爵府

我成日都抽右腳o架! 我個b由廿幾週開始已經o係右邊, 醫生話右邊多人d, 因為子宫係側向右邊喎...

複式洋房

原帖由 jophy 於 09-3-10 12:42 發表
你去到登記既時候呢姑娘會問你做唔做4D架同埋如果你照普通佢都會有D部位照4D俾你睇下囉

ok, thank you..咁個收費會唔會double 咯

大宅

原帖由 BeBeeBu 於 09-3-10 13:10 發表
我成日都抽右腳o架! 我個b由廿幾週開始已經o係右邊, 醫生話右邊多人d, 因為子宫係側向右邊喎...

咁, 側在左邊有問題的嗎?
我成日諗點解唔係中間添....

複式洋房

原帖由 BeBeeBu 於 09-3-10 13:10 發表

其實點樣會feel到佢係左or右咯...因醫生無講wo...

大宅

原帖由 applentp 於 09-3-10 14:36 發表

其實點樣會feel到佢係左or右咯...因醫生無講wo...

我就係feel到佢郁時就係0係左邊囉~ 仲有, 個肚左邊好明顯硬好多的.

男爵府

原帖由 bulubee 於 09-3-10 14:08 發表

咁, 側在左邊有問題的嗎?
我成日諗點解唔係中間添....

唔駛担心, 側去邊邊都冇問題o架, 最緊要醫生話佢健康o者

別墅

我bb成日轉位wor,有時側右有時側左,隔住睡衣都可以見到有個小山丘成個由右"搬"左or左"搬"右。通常發生係我轉身由側睡轉平再轉側既時候,唔知係咪佢見我郁佢又郁呢?

複式洋房

原帖由 bulubee 於 09-3-10 14:38 發表

我就係feel到佢郁時就係0係左邊囉~ 仲有, 個肚左邊好明顯硬好多的.

但亞B 兩邊都有郁咯wo..佢好睇心情...haha...
我想問你幾多週呀...點解我feel唔到硬...

大宅

原帖由 applentp 於 09-3-10 14:48 發表

但亞B 兩邊都有郁咯wo..佢好睇心情...haha...
我想問你幾多週呀...點解我feel唔到硬...

我20w~ 用手輕輕按下個肚皮, 左右的感覺係唔同的~

複式洋房

原帖由 bulubee 於 09-3-10 14:59 發表

我20w~ 用手輕輕按下個肚皮, 左右的感覺係唔同的~

haha...2邊差唔多, 可能係我D肥膏...但尋晚沖涼時見到個肚右邊脹少少, 我個C6都話係...

首頁

尾頁

跳至