想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Miffy,

請妳收 e-mail 我想要紅/綠 D。

我太緊張,我每天到用兩至三次, 好想睇住變化過一

刻。

我e-mail : [email protected]

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 katymamama 於 09-3-10 13:28 發表
Miffy,

請妳收 e-mail 我想要紅/綠 D。

我太緊張,我每天到用兩至三次, 好想睇住變化過一

刻。

我e-mail : [email protected]

see email

別墅

我收到 請妳回覆啦!!!!

原帖由 miffymiffy 於 09-3-10 13:33 發表

see email

大宅

到期日為2010

100條一盒,每條均獨立包裝

排卵 : 一盒HK$160 每條HK$1.7
驗孕 : 一盒HK$120 每條HK$1.4

交收方法 :

1) 大圍, 沙田, 火炭火車站或車公廟馬鐵站見面交收

2) 中銀或渣打銀行入數, 再平郵寄出, 郵費多少視乎重量

3) +$10, 速遞至貴公司或府上, 同時購買任何2, 免費速遞. 如是工商業區, 早上出件, 下午送到, 下午出件, 第二日早上到. 如非工商業區, 請多預1-2, 可將現金交速遞員即可

(**保證包裝保密, 不需另加費用**)

pm我或e-mail [email protected] 致電 67538841 April

民房

MIFFY MIFFY,

我都想要紅D和綠D, 但我不知道怎樣用.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 蜜蜂太太 於 09-3-10 19:42 發表
MIFFY MIFFY,

我都想要紅D和綠D, 但我不知道怎樣用.

see pm

民房

MIFFY,

我收到E-MAIL啦,請回覆.
想問一下,period 大約33日左右,但今個月就26日,應該day幾開始用,今日是第12日 .

瑪瑙宮

原帖由 蜜蜂太太 於 09-3-10 21:16 發表
MIFFY,

我收到E-MAIL啦,請回覆.
想問一下,period 大約33日左右,但今個月就26日,應該day幾開始用,今日是第12日 . ...

應該以 26日計, 由第9日開始測. (以防你今次又係 26日) 測到去大約 day 19左右.

首頁

尾頁

跳至