派對情報

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我同囡囡係home攪bday party, 想泵30個波左右, 唔知有無細支裝買呢???

大宅

最少100個波

而加一支氣最少泵100個11吋乳膠波, 而且要用氣咀, 要學過先識用, 如果有媽咪同期都要氦氣, 湊夠100個波到,
我可以買一支氣返黎賣, $11一個波包絲帶(運費另計).
我試過支氣成2-3個月都買唔晒, 所以而加都少做啦.

原帖由 kylie_mom 於 09-3-10 15:27 發表
我同囡囡係home攪bday party, 想泵30個波左右, 唔知有無細支裝買呢???

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我係YAHOO搵到資料, 但勁貴http://www.partyballoon.com.hk/chinese/main.asp

大宅

有個BK嘅媽咪5月尾用氦氣,你又幾時用呢?
如果都係4-5月, 我可以買支氣上門泵,
如果你要埋小丑就可以免運費, $11/乳膠波.
小丑收費PM左俾你, 你睇吓有無心水啦.
ANN

原帖由 kylie_mom 於 09-3-10 16:10 發表
我係YAHOO搵到資料, 但勁貴http://www.partyballoon.com.hk/chinese/main.asp

男爵府

$11/乳膠波

要20個會唔會平d呢...包唔包送貨呢..
我唔要小丑
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

大宅

SORRY啦,
因為車錢先係最貴, 所以唔包運費.
廿個波會私家車後座都放唔落架啦.
原帖由 mankok 於 09-3-11 08:36 發表
$11/乳膠波

要20個會唔會平d呢...包唔包送貨呢..
我唔要小丑

男爵府

有冇細個波波支裝買呢... 有人取貨多少錢呀~~

可以係邊處取貨呢...
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

禁止訪問

侯爵府

睛靈勳章

小西灣CHEEKY MONKEY 有BUMP HELLIUM Balloons 服務, tel : 3407-4022

首頁

尾頁

跳至