在職全職

跳至

首頁
12345...14

尾頁

子爵府

有無係荃灣返工 或者住附近ge 媽咪入來交流下啦..
我係有線呢頭返工架,有無媽咪係附近呀? 呢度真係荒島來架..又無地方食野,想落去行下都無地方行.. ,好慘..

複式洋房

係你咁啱個位偏d者,其實荃灣都好方便及有好多野食,不過午餐時間咁短,可能都做唔到咁多野.

禁止訪問

水晶宮

有線e頭又係僻d kei..不過我聽人講有接駁車出mtr or 麗城...我就一時帶飯一時出街食la..無甘悶
原帖由 雋雋B 於 09-3-6 14:14 發表
有無係荃灣返工 或者住附近ge 媽咪入來交流下啦..
我係有線呢頭返工架,有無媽咪係附近呀? 呢度真係荒島來架..又無地方食野,想落去行下都無地方行.. ,好慘.. ...

大宅

我以前都係有線果頭做,
後來公司搬咗去德士古道果頭,
仲無野行添!!

大宅

我住荃灣返工都係荃灣 , 係白田壩街

子爵府

原帖由 tszyau2000 於 09-3-8 22:52 發表
有線e頭又係僻d kei..不過我聽人講有接駁車出mtr or 麗城...我就一時帶飯一時出街食la..無甘悶

tszyau2000
呢度真係乜都無呀,有d friend 係荃灣其他地方,想約埋一齊食lunch 都唔得..行得出去度最快要15分鐘,來回就要30分鐘..唔使食又够鐘啦..
果班Shuttle BUS, 中午要15分鐘一班..有時仲唔準時..所以得一個鐘食lunch 係唔够架..

子爵府

原帖由 bonnie1103c 於 09-3-9 12:13 發表

bonnie1103c
白田壩街 離有線都算近喎..有機會可以約你係冠荃食lunch呀..

子爵府

原帖由 hoanita 於 09-3-8 23:15 發表
我以前都係有線果頭做,
後來公司搬咗去德士古道果頭,
仲無野行添!!

hoanita
德士古道離有線,真係一頭一尾..不過你果邊應該近 panda啦..

水晶宮

我上年果份都係係白田霸街...e 家e份向楊屋道...近西鐵...好方便

你就好la..住tsuenwan...向tsuenwan 返工...時間車錢都慳吾少
原帖由 bonnie1103c 於 09-3-9 12:13 發表

大宅

係呀 , 唔單止咁 , 我 lunch 去奶奶度食 , 因 bb 係果度 , 順便見下囝囝
原帖由 tszyau2000 於 09-3-9 23:14 發表
我上年果份都係係白田霸街...e 家e份向楊屋道...近西鐵...好方便

你就好la..住tsuenwan...向tsuenwan 返工...時間車錢都慳吾少

禁止訪問

大宅

咁岩 ?
原帖由 jojo-bb 於 09-3-10 13:00 發表
我都係係白田霸街附近..

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Hi 油媽,

你又番番黎荃灣返工啦...

原帖由 tszyau2000 於 09-3-9 11:14 PM 發表

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

油媽
你幾時返左黎荃灣架?
歡迎歡迎

原帖由 tszyau2000 於 09-3-9 23:14 發表

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

冠荃我又去,我都係白田壩街返工
多多指教

原帖由 雋雋B 於 09-3-9 14:47 發表

bonnie1103c
白田壩街 離有線都算近喎..有機會可以約你係冠荃食lunch呀..

複式洋房

我都在荃灣返工 ~ 在 panda 斜對面咋~

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

hi , sasa

原帖由 sasa0208 於 09-3-10 04:23 PM 發表
油媽
你幾時返左黎荃灣架?
歡迎歡迎

子爵府

原帖由 sasa0208 於 09-3-10 16:24 發表
冠荃我又去,我都係白田壩街返工
多多指教

sasa
好呀...我地約埋一齊食lunch.. 無甘悶呀..

子爵府

原帖由 yuuki 於 09-3-10 17:02 發表
我都在荃灣返工 ~ 在 panda 斜對面咋~

yuuki
係panda 離我地呢度都幾遠下喎..不過果邊多d野食..聽講四坡坊有間食米線好正, 有無試過呀..

首頁
12345...14

尾頁

跳至