想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日day27, day18 d仔深粗線, 一般cycle都係31日,請問我day幾先會有線(如果bingo)?

男爵府

如果bingo
依家至少有60%深粗

別墅

原帖由 vvvir 於 09-3-9 21:31 發表
如果bingo
依家至少有60%深粗

岩岩用紅d check..白雪雪

男爵府

check之前2小時有無减少飲水?
原帖由 mario 於 9-3-2009 21:39 發表

岩岩用紅d check..白雪雪

別墅

原帖由 gkk 於 09-3-9 21:43 發表
check之前2小時有無减少飲水?

check前2小時冇飲過水

別墅

照計我今日係排卵後的第9天

子爵府

好媽媽勳章

好似最快係排卵後12日先check到喎, 你而家先第9日, 可能快左d.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 mario 於 09-3-9 21:20 發表
今日day27, day18 d仔深粗線, 一般cycle都係31日,請問我day幾先會有線(如果bingo)?

最快 都要 day 28-30先有深粗.

別墅

原帖由 miffymiffy 於 09-3-9 22:15 發表

最快 都要 day 28-30先有深粗.

今日早晚再用紅d check,一樣白雪雪...無望了

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 mario 於 09-3-10 21:50 發表

睇多 2日先啦~

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 mario 於 09-3-10 21:50 發表

排卵後我一直用紅d check都有水印淺線, 今朝就近乎無, 我都打定輸數. 頭先上bk前手痕check多次, 又出現返水印淺粗 (仲要飲完包全豬奶無耐, 尿尿稀的).

聽日再check下啦. 一日m小姐未到, 都唔好絕望.

別墅

原帖由 阿早! 於 09-3-10 21:59 發表

排卵後我一直用紅d check都有水印淺線, 今朝就近乎無, 我都打定輸數. 頭先上bk前手痕check多次, 又出現返水印淺粗 (仲要飲完包全豬奶無耐, 尿尿稀的).

聽日再check下啦. 一日m小姐未到, 都唔好絕望. ...

我排卵後一直都冇check過,昨日心思思check了冇線,呢兩日仲有d發冷feel,我發覺當黎m前幾日,就會有發冷feel,唔知你有冇試過發冷feel?

別墅

原帖由 miffymiffy 於 09-3-10 21:59 發表

睇多 2日先啦~

好..thanks

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 mario 於 09-3-10 22:06 發表

我排卵後一直都冇check過,昨日心思思check了冇線,呢兩日仲有d發冷feel,我發覺當黎m前幾日,就會有發冷feel,唔知你有冇試過發冷feel?

有架, 我尋日發熱發冷, 我仲以為感冒呢. 我尋日下午發熱, 個人好似發燒咁眼熱, 頭慶. 夜晚就發冷, 要著晨褸+羽絨被瞓, 但量體溫又唔係跌好多.

唔知係咪尋日發熱發冷, 今朝d仔無野睇. 我今日下午好返好多, 無再發熱發冷, 今晚check d仔就有水印淺粗.

別墅

今日係day30,今晚check d仔有10%線,睇黎我後日會係m到

男爵府

day30要深粗才算bingo, 下個月加油呀

複式洋房

Miffy: 今日day23, day11 d仔深粗線, 一般cycle都係26-30日,
請問我day幾先check bingo?

瑪瑙宮

原帖由 woo12 於 09-3-13 20:02 發表
Miffy: 今日day23, day11 d仔深粗線, 一般cycle都係26-30日,
請問我day幾先check bingo?

今日己可以check la

複式洋房

原帖由 miffymiffy 於 09-3-13 20:08 發表

今日己可以check la

Check 左lu only得10%水印咋....
我諗應該冇la!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我想問係咪唔係個個月有卵排呀?
我今日已經day16,仲係水卯咋
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

首頁

尾頁

跳至