興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

大家分享下你地買左乜野顏色及價錢呀!邊度買抵呢?
我昨天去大埔中心"瘋宅"打算買,點知無貨,要訂.價錢要$2730,轉8G咭加$50,同佢講之前有人買過$2680,轉咭$30,佢又話做唔到.點解會咁o家!
仲有我心大心細唔知買邊隻色,原本唸住買金色,但見過粉同藍覺得好似仲靚.3隻色唔知點選擇!!!
大家比d意見呀!!!

男爵府

原帖由 minnie_cyf 於 09-3-9 10:06 發表
我昨天去大埔中心"瘋宅"打算買,點知無貨,要訂.價錢要$2730,轉8G咭加$50,同佢講之前有人買過$2680,轉咭$30,佢又話做唔到.點解會咁o家!
仲有我心大心細唔知 ...

如果我係女仔就一定粉紅,我自已買左金色,藍色好奇怪。
佢地係咁海鮮架啦。

大宅

醒目開學勳章

我+同事買咗藍色, 覺得幾靚+幾特別, 以往D機好少出此色!!!

原帖由 minnie_cyf 於 09-3-9 10:06 發表
仲有我心大心細唔知 ...

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我買左粉紅色, 8GB咭, 代用電, Canon相機袋, 分期$2638

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 tellywong 於 09-3-10 14:30 發表
我買左粉紅色, 8GB咭, 代用電, Canon相機袋, 分期$2638

請問係邊間買架??$2638好似好抵喎

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 tellywong 於 09-3-10 14:30 發表

tellywong:
我都好想知呀你係邊度買呀.

男爵府

灣仔 cam2恆輝

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 tellywong 於 09-3-10 22:52 發表
灣仔 cam2恆輝

O!!!太遠了!!!

男爵府

原帖由 minnie_cyf 於 09-3-11 10:10 發表

O!!!太遠了!!!

CAM2 旺角、深水埗都有,可能都做得到。

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 oldbean 於 09-3-11 10:14 發表

CAM2 旺角、深水埗都有,可能都做得到。

請問有旺角電話嗎?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我早幾日行過灣仔Cam2
見佢個牌寫住 "$2780; 現金價$2480 (咁上下, 唔係太記得)"
但唔sure個價咁平是否水貨.

我自己就2月尾, 出左幾日就買左
好似$2700
粉紅色

男爵府

行貨, 佢mark個價係包4GB咭同代用相機袋, 之後我upgrade左8GB咭同Canon原裝相機袋, 仲有分期唔知要加幾多個%

別墅

好唔好用?我都好想買呀~

洋房

本人是淘寶兼職賣家, 店名是博美香港數碼店, 專營賣數碼相機, 數碼攝錄機及鏡頭, 有興趣也可聯系我報價予您的, 全新原廠香港正貨的, 價錢也比零售店便宜的

Canon IXUS 110 IS : HK$2370
有興趣可 PM 我或留下聯系電郵或電話

(產品參考主頁)
http://www.canon.com.hk/tc/consu ... 28&tag_id=12589

複式洋房

請問有無人係cam2恆輝買過?
我未係呢間買過野,想問佢賣既係咪水貨?
買唔買得過?

原帖由 伊芙蓮 於 09-3-11 11:35 發表
我早幾日行過灣仔Cam2
見佢個牌寫住 "$2780; 現金價$2480 (咁上下, 唔係太記得)"
但唔sure個價咁平是否水貨.

我自己就2月尾, 出左幾日就買左
好似$2700
粉紅色 ...

洋房

i like pink colour~~~~~

男爵府

好媽媽勳章

我終於買左藍色呀,(老公同阿囡都鍾意藍色)
向沙田瘋宅買.分期$2680
送8GB咭, 代用電, 保護貼, card reader,
(相機套,細腳架)我唔要叫佢送大腳架.佢OK喎!!!
仲有百x易賞錢card儲埋分
買完去食飯,攞出黎睇下,發現無中文說明書,返去問佢先比返我.不過唔係跟原裝盒.點解咁奇怪呢?同埋唔問都唔比咁都得.好彩攞出黎睇下.
好開心買左新相機.

首頁

尾頁

跳至