嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

原帖由 cecichow 於 09-3-10 15:51 發表
各位:

chicco廚房已經賣到斷晒市,sales話短期內唔再番貨,最重要係價錢由800幾加到900幾喇!都斷貨,又話金融海嘯?!

其實都唔係太好玩, 我屋企都有一個, 個囡玩左一個月已經唔多鍾意玩, 而家日日要同佢清潔, 又覺得好阻定......唉...

男爵府

你可以去淘寶睇吓,好多選擇,我搵咗幾個俾你,你可以搵吓有無再平D。

http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-a3283bf5cfa9527c17e4492126fe1997.jhtml

http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-14df4548912a6c8bcaa3c16b1cdafb3b.jhtml

http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db2-f94bd2e4c6113addeec9884f244cf207.jhtml

禁止訪問

男爵府

淘寶都差唔多$600人民幣,計埋匯率同運費,應該唔比香港平好多

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

其實真係唔係幾好玩,
仔仔玩左一輪, 而家完全唔玩,
只係放向到display,
前幾日問佢你都好耐無煮野比媽咪食喎?
點知佢竟然答:都無晒電, 唔煮啦!!

禁止訪問

別墅

Did anyone will sell out the non play kitchen ??

王國會長

王國會長

個人興趣吧, 我個女就冇乜興趣玩廚房, 但佢堂姊就好鐘意.

原帖由 cecichow 於 09-3-11 15:14 發表
仔仔係咪對廚房無興趣?
我個女(1歲)到朋友仔屋企玩,一去到見到個廚房就雙眼發光,一路玩,玩左成粒鐘!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

Are you want to buy? Pls PM me.

原帖由 bondyleung 於 09-3-11 22:21 發表
Did anyone will sell out the non play kitchen ??

首頁

尾頁

跳至