嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

亞仔剛5個月但對腳唔識"young"下"young"下
好似無咁,問題嗎? 真擔心

複式洋房

你所指嘅young下 young 下,力度有幾大?我个囡半个月大已經可以"young"走d被,有時幫佢換片被佢young親都幾痛架!

原帖由 vofadone 於 09-3-10 18:04 發表
亞仔剛5個月但對腳唔識"young"下"young"下
好似無乜力咁,有問題嗎? 真擔心

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我個女4個月已經young下 young 下咁,現在7個月換片時仲足都足唔住呀

大宅

"young"走d被就會但唔識到young young下,軟

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 vofadone 於 09-3-10 11:11 發表
"young"走d被就會但唔識企係到young下 young下,軟呢呢咁

我個女都係呀,佢都差唔多7個大LA,抱佢時佢唔會企呀,我都見有D BB好細個都已經識企LA,你可以問下健康院D護士

複式洋房

我個仔而家5星期大......
喺佢3星期大嗰時已經可以..........
企係到young下 young下咁啦.......
啲親戚仲笑我話......
係啦......
佢出年大學畢業tim呀.......:;pppp:

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

原帖由 0601 於 09-3-11 14:05 發表
我個仔而家5星期大......
喺佢3星期大嗰時已經可以..........
企係到young下 young下咁啦.......
啲親戚仲笑我話......
係啦......
佢出年大學畢業tim呀.......
:;pppp: ...
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我bb未夠一個月已經好鐘意打直抱,唔比人打橫抱,重要young young下咁,都而家3個幾日,簡直比佢踢死,一腳一腳咁踩埋黎

複式洋房

原帖由 natalie_lee1010 於 09-3-11 16:17 發表
我bb未夠一個月已經好鐘意打直抱,唔比人打橫抱,重要young young下咁,都而家3個幾日,簡直比佢踢死,一腳一腳咁踩埋黎

我都覺

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係喎, 而家d bb 真係鐘意打直抱.. 我個囡個幾月己經唔鐘意打橫抱..
兩個月左右己經試過逗起佢"加拿大", 佢對腳都識young 下young 下, 好似想企咁...
有時換片時比佢young 親, 都咪話唔痛

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我個女個幾月大時都係要打直抱, 一抱佢就已經腳young young企起身(扒喺我個心口度). 如果你擔心, 都係帶佢返健康院問下吖.

大宅

畀面勳章

我嗰個未夠1個月就“young”架喇!!

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

我個大女,以家20個月..佢一直都唔young
架,,之前我問d姑娘佢話"可能你個女"詩文"和

我念樓主你唔洗怕...

大宅

我個女兩個月大已經識企喺度young下young下,仲極之唔鍾意打橫抱,一定要直抱

大宅

thanks for your sharing

首頁

尾頁

跳至