嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人知樂天市場買嘢要等幾耐先送貨?

Thanks!

禁止訪問

醒目開學勳章

大宅

三日咁快!你訂啲咩?

大宅

另外我想問大家知唔知如果佢寫明free shipping係唔係真係唔使俾運費或其他附加費?

如果唔係我睇過啲shipping rate都幾貴

大宅

到底有無人知?我想訂奶粉同尿片,雖然個佢個item寫明free shipping但我怕只係for japan,如果真係charge就好貴mouth:

複式洋房

你係咪指日本樂天網丫?我諗拒地e家係唔送海外.....
我先生之前都係果個網訂野的孕婦奶粉拒都係樂天網定的,拒地係收郵費的,仲要係寄ems,
到上年我先生再訂孕婦奶粉,,拒地回覆唔寄海外...

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樂天唔再寄海外, 同埋唔收非日本既 credit card

大宅

吓!咁佢明明話係國際配送喎同free shipping,你哋睇吓呢條link

http://en.item.rakuten.com/bente ... 0533&sid=199028

男爵府

free shipping 係日本國內D 人訂野。。就可亨呢個優惠
國際配送冇架~~
原帖由 mousegirl 於 09-3-10 13:59 發表
吓!咁佢明明話係國際配送喎同free shipping,你哋睇吓呢條link

http://en.item.rakuten.com/bentenshokai/10002741/sn=bentenshokai:c4902011660807&vm=2&f=1&tl=100533&sid=199028

大宅

Thank you!

男爵府

醒目開學勳章

有d shop係肯寄海外架! 我上星期先訂完! 我用AE, HANG SENG CREDIT CARD都OKAY! 最快真係3日收到貨架!

寄OVERSEA係一定唔會FREE SHIPPING CHARGE! 你地唔好攪錯!

大宅

咁, 郵費幾錢呀

原帖由 KiNnK 於 09-3-11 14:03 發表
有d shop係肯寄海外架! 我上星期先訂完! 我用AE, HANG SENG CREDIT CARD都OKAY! 最快真係3日收到貨架!

寄OVERSEA係一定唔會FREE SHIPPING CHARGE! 你地唔好攪錯!

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 johnny_falcon 於 09-3-12 13:02 發表
咁, 郵費幾錢呀

http://www.post.japanpost.jp/int/charge/list/ems_all_en.html
自己去睇,計重量!

禁止發言

回覆 1# KiNnK 的文章

首頁

尾頁

跳至