親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我報左永安韓國團SEC05N巳成團11/4零晨機16/4夜機返,有無人同一團呀!

大宅

我都係報左這團呀不過我25/3出發

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我都報左, 但係8/4出發,13/4 返港!
wendy, 去完返黎, 分享一下呀!

原帖由 wendy_ip88 於 09-3-5 22:43 發表

大宅

請問團費幾多啊, 我想報 .

原帖由 juicy媽 於 09-3-8 11:05 發表
我都報左, 但係8/4出發,13/4 返港!
wendy, 去完返黎, 分享一下呀!

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我報既時候係 大人 $3939 (+$485稅)小朋友 $3539 (+$365稅)!

原帖由 wsc 於 09-3-9 23:52 發表
請問團費幾多啊, 我想報 .

珍珠宮

據旅行社資料, 呢個團8/4& 9/4已滿, 4月10日仲有8個位,4月11日都有位! 團費係$5737, 如果依家報11/4, 會減$1400/位!

我報果團已滿&唔再收人喇!仲提我依家可以去交尾數喇!

原帖由 juicy媽 於 09-3-13 19:39 發表
我報既時候係 大人 $3939 (+$485稅)小朋友 $3539 (+$365稅)!

別墅

No person to join Wing On 12/4-16/4?

珍珠宮

HI, Wendy,

個團ok嗎? 請分享一下, 包括天氣, 特別衣著點帶好?

原帖由 wendy_ip88 於 09-3-5 22:43 發表

大宅

我地玩得好開心勁happy果邊果導遊好好,我地第二日訓醒就睇到落雪,天氣都凍架羽絨我地好在有帶去到首爾就暖小小,我就一件衫加件羽絨都OK.
原帖由 juicy媽 於 09-3-30 10:01 發表
HI, Wendy,

個團ok嗎? 請分享一下, 包括天氣, 特別衣著點帶好?

珍珠宮

hi, wendy,

聽完你分享, 都好期待個trip!

請問你一去到韓國既凌晨係點安排? 係第一晚住suncruise?或住首爾? 茶會話個行程係有d唔同!

個領隊同個導遊點稱呼, 希望我果團都有機會遇到佢地!

原帖由 wendy_ip88 於 09-3-31 13:09 發表
我地玩得好開心勁happy果邊果導遊好好,我地第二日訓醒就睇到落雪,天氣都凍架羽絨我地好在有帶去到首爾就暖小小,我就一件衫加件羽絨都OK.

大宅

我地轉左反而第一晚住鳳凰城第二晚先住suncruise咁都幾好張最尾架行程放左第一日,個導遊叫米奇好高,我晏D在講清楚D啱啱唔得閒.

原帖由 juicy媽 於 09-3-31 17:17 發表
hi, wendy,

聽完你分享, 都好期待個trip!

請問你一去到韓國既凌晨係點安排? 係第一晚住suncruise?或住首爾? 茶會話個行程係有d唔同!

個領隊同個導遊點稱呼, 希望我果團都有機會遇到佢地!

...

珍珠宮

ok!

原帖由 wendy_ip88 於 09-3-31 18:11 發表
我地轉左反而第一晚住鳳凰城第二晚先住suncruise咁都幾好張最尾架行程放左第一日,個導遊叫米奇好高,我晏D在講清楚D啱啱唔得閒.

首頁

尾頁

跳至