懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

我係bk 討論區,見好多姊妹都係1.xmm至4.xmm,都好少有咁大, 醫院一見到咁,就幫我skip晒oscar 同抽血,仲免收我抽絨毛快速測試費, 我已經抽左絨毛, 初步結果係無事,但咁大個水泡,令我好擔心個full report 同照結構會唔會pass 都唔知個泡會唔會跟住bb一齊大, 到時都唔知點算. 好驚bb仲有其他問題.....有冇人可以話我知,點先可以令bb收番d水,or 幾時個泡先會消失...點解bb會有水泡,係咪我做錯d乜.......bb越大我越驚..

大宅

原帖由 wonderfulnn 於 09-3-17 17:23 發表
我係bk 討論區,見好多姊妹都係1.xmm至4.xmm,都好少有咁大, 醫院一見到咁,就幫我skip晒oscar 同抽血,仲免收我抽絨毛快速測試費, 我已經抽左絨毛, 初步結果係無事,但咁大個水泡,令我好擔心個full report 同照結構會唔 ...

咁係咩黎?醫生話點解會有架?
不過你唔好太擔心,會好快無事架!!

大宅

Wonderfulnn,

我同你同一case, 我會比個pm你, 我地再傾.

原帖由 wonderfulnn 於 09-3-17 17:23 發表
我係bk 討論區,見好多姊妹都係1.xmm至4.xmm,都好少有咁大, 醫院一見到咁,就幫我skip晒oscar 同抽血,仲免收我抽絨毛快速測試費, 我已經抽左絨毛, 初步結果係無事,但咁大個水泡,令我好擔心個full report 同照結構會唔 ...

洋房

多謝你地呀! 小熊帽, 我應該幾時打比你最好呀?

首頁

尾頁

跳至