自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

復活節去北京好定海南島好D?邊度乾淨D同D野好食D?大家比D意見啦?THANK YOU

公爵府

好媽媽勳章

北京我未去過,海南島去過幾次,兩個字......超正!!!可能係我鍾意陽光與海灘啦,so一定揀海南鳥...三亞好多美食0架,衛生亦ok...如果揀北京...指定動作係去故宮,長城以及胡同...

水晶宮

有小朋友同行嗎...幾多歲...
少奶奶的身份,丫頭的命...

子爵府

原帖由 54heima 於 09-3-21 20:40 發表
有小朋友同行嗎...幾多歲...

有呀~2歲半

珍珠宮

觀光去北京
渡假去海南島
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

水晶宮

去海南島吧...北京雖然好...但去故宮"誼"和園長城...北京的景點"傻大"...得個行字...帶住小朋友會勁辛苦...仲有...四月份...可能有沙塵暴...
少奶奶的身份,丫頭的命...

大宅

兩種唔同.
北京就遊覽觀光. 海南就陽光海灘.

禁止發言

好媽媽勳章

男爵府

原帖由 1013angel 於 09-3-21 20:08 發表
北京我未去過,海南島去過幾次,兩個字......超正!!!可能係我鍾意陽光與海灘啦,so一定揀海南鳥...三亞好多美食0架,衛生亦ok...如果揀北京...指定動作係去故宮,長城以及胡同... ...

yes!!! 我自己係海南島人, 當然支持你去行吓

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 nioclewn 於 09-3-21 23:10 發表

yes!!! 我自己係海南島人, 當然支持你去行吓
我周不時都去支持妳鄉下0架 仲留低0吾少腳毛0添... 妳又幾時0黎我鄉下浸下溫泉......支持下啦

子爵府

如同小朋友去一定去海南島....好玩D嗎!!
原帖由 1013angel 於 09-3-21 23:48 發表
我周不時都去支持妳鄉下0架 仲留低0吾少腳毛0添... 妳又幾時0黎我鄉下浸下溫泉......支持下啦

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

兩度我都去過,我會揀海南島

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 d2343130 於 09-3-21 23:52 發表
如同小朋友去一定去海南島....好玩D嗎!!
囡囡識行我就帶姖海灘啦...海南島的天涯海角...永世難忘(hb向我求婚0既地方)......

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 晞玥 於 09-3-21 23:59 發表
兩度我都去過,我會揀海南島
識嘆又識貨

男爵府

好媽媽勳章

本來我地都 plan 左復活節買 package 去海南島... 不過港龍只係有機位去,,無機位返,,,次次都去唔成,,,激死我 ~
你地係咪都係買 package ?? 可唔可以分享下....

公爵府

好媽媽勳章

[quote]原帖由 幸福 於 09-3-22 00:27 發表
本來我地都 plan 左復活節買 package 去海南島... 不過港龍只係有機位去,,無機位返,,,次次都去唔成,,,激死我 ~
你地係咪都係買 package ?? 可唔可以分享下.... ... [/quot 我次次去都係坐fd順風車去(由鄉下出發) so我幫0吾到妳,sorry !

子爵府

thank you各位D資料, 我會好好考慮LA

珊瑚宮

復活節, 我都簡了跟團--海南島, 因怕交通問題. 而且同小朋友 可以去多一,二個地方. & 小朋友喜歡游 水.--玩下水上活動

複式洋房

我將會四月頭去三亞, 請問有什麼美食 (最好海鮮)

原帖由 1013angel 於 09-3-21 20:08 發表
北京我未去過,海南島去過幾次,兩個字......超正!!!可能係我鍾意陽光與海灘啦,so一定揀海南鳥...三亞好多美食0架,衛生亦ok...如果揀北京...指定動作係去故宮,長城以及胡同... ...

複式洋房

1013angel,

我想暑假帶埋囡囡去玩, 但聽聞海南島d治安差, 成日屈旅行買野, 是真的嗎?

首頁

尾頁

跳至