潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

想買個LV返工用. 我返工是casual wear 的. 這兩個袋是我首選.
但saleya mm好似出咗好耐, 現在先買out咗D.
TREVI PM 就重D, lady 款 - 比較難襯衫.

買邊個好呢, 幫幫忙俾些意見. :loveliness:

珍珠宮

原帖由 iieebb 於 09-3-22 02:21 發表
想買個LV返工用. 我返工是casual wear 的. 這兩個袋是我首選.

買邊個好呢, 幫幫忙俾些意見. :loveliness: ...

我有個Saleya MM,同一個Trevi GM,
如果唔計款,
計實用,係Saleya實用,
一黎係易襯衫D,
二黎係揹起上黎就手D,
冇咁椏柞!

但如果計靚,同埋少有,
就梗係Trevi啦!
揹左咁耐,未同人撞過款!

你話你平日著Casual Wear,
就應該Saleya岩D,
而家先買唔會OUT,
因為都仲好HIT,
仲好多人買同用架!

洋房

你諗法, 同我所想的一樣.
saleya mm 實用.
Trevi PM 靚,同埋少有.

早幾日, 去過廣東道行了一轉.
saleya mm 全線無貨, 留咗waiting, 唔知幾時先有貨呢.

珍珠宮

原帖由 iieebb 於 09-3-22 23:49 發表
你諗法, 同我所想的一樣.
saleya mm 實用.
Trevi PM 靚,同埋少有.

早幾日, 去過廣東道行了一轉.
saleya mm 全線無貨, 留咗waiting, 唔知幾時先有貨呢.

呢個款應該好快有貨,
我兩年前買,
又係第一次想買時冇貨,
第二次去買另一個袋,
之後順便問埋,
就已經返左貨喇,
前後都係兩個禮拜左右,
撞正佢地返貨期,
應該會好快有,
因為呢D款襟興,
貨量應該係多D既!

男爵府

原帖由 iieebb 於 09-3-22 02:21 發表

買邊個好呢, 幫幫忙俾些意見. :loveliness: ...

SALEYA MM 一D都唔OUT,我剛剛都買左易襯又好用

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

casual wear 的話, 我會選擇 Saleya MM

大宅

I also have one Saleya MM.

洋房

睇完你哋回覆, 我唔再15/16喇.
等.........等 saleya mm返貨吧. 嘻嘻!!!

子爵府

好媽媽勳章

i have Trevi PM too.款真係好靚 but 咩上身. 當然saleya舒服d 啦. 因為無咁硬身. 裝野都裝多d.
trevi `好少見, 好難週街同人撞囉. d detail 做得好靚.
貴就貴dd..
比我簡呢.. 我都係買返trevi 囉.

首頁

尾頁

跳至