基督家庭

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位,

請問有冇人有工介紹呀....我老公有5.5頓車牌, 及佢之前做過測量,

禁止發言

禁止發言

禁止發言

禁止發言

大宅

非常感謝你們的回覆, 但我估我老公唔知係唔係有情緒病, 佢好似成日避開人及我, 我可以點做好,,,,就係好心煩

PINKY

原帖由 agape 於 09-3-9 19:47 發表
空缺: 1 個 已轉介人數(面試名額): 0 人 編號 : HKO2009-0006114 EN 日期 : ...

複式洋房

男人是這樣的, 不開心時就會收埋自已諗野"洞穴人". 妳現在的角色很重要, 妳要平常心, 鼓勵他, 支持他, 不要灰心, 共渡時艱, 盡量表現輕鬆才是 !!

多祈禱, 甚麽難處都會始終成過去, 願神祝福妳和妳一家 !!

禁止發言

大宅

原帖由 agape 於 09-3-22 00:08 發表

但我真係好煩, 我自己都有份工做, 又要養亞仔, 有時真係唔知佢想點, 仲要供緊架貨車, 仲要供一年, 請問你地可唔可以幫我問吓你地有冇朋友想要5.5頓貨車呀, 起碼便D賣可以供小D....不過我都十分多謝你地肯聽我貨訴

最重要是禱告,不只為生活,更要為自已和丈夫的靈性禱告.
他現在心里的家庭擔子一定很重.他也許怕告訴了你內心的痛苦,會令你更擔心.
現在你千萬不要給他壓力,只要給他一些找工作的門路(如勞工處找工作的網站)就行.不 ...

大宅

原帖由 agape 於 09-3-22 00:08 發表

最重要是禱告,不只為生活,更要為自已和丈夫的靈性禱告.
他現在心里的家庭擔子一定很重.他也許怕告訴了你內心的痛苦,會令你更擔心.
現在你千萬不要給他壓力,只要給他一些找工作的門路(如勞工處找工作的網站)就行.不 ...

大宅

原帖由 longtingchun 於 09-3-21 13:04 發表
男人是這樣的, 不開心時就會收埋自已諗野"洞穴人". 妳現在的角色很重要, 妳要平常心, 鼓勵他, 支持他, 不要灰心, 共渡時艱, 盡量表現輕鬆才是 !!

多祈禱, 甚麽難處都會始終成過去, 願神祝福妳和妳一家 !! ...

係呀,你自己都要輕鬆點,男人在這時會覺得自己好無用,你要多點讚佢呀!

禁止發言

大宅

有時真係好煩, 佢仲要供車, 請問你地有冇人要5.5頓車呀....起碼唔駛供1年車呀...有2及3萬都會賣, 每個月仲要供成千幾蚊.....仲要租樓....唉....

原帖由 anntx3 於 09-3-23 11:11 發表

係呀,你自己都要輕鬆點,男人在這時會覺得自己好無用,你要多點讚佢呀!

禁止發言

大宅

係呀。。。。請問有冇資料可以俾我打去問呀。。。

原帖由 agape 於 09-3-23 18:18 發表

你不要煩,才能客觀分析和處理問題.
請問你架車可以用來賺錢嗎?
你丈夫為何不賣走架車?
我知有些運輸公司除了請司機,司機通常自已都有車.

禁止發言

禁止發言

大宅

雖然幫不上甚麼,但我已為你和丈夫禱告,希望神 賜特別既恩惠臨到你的家! Amen

不要太擔心。
I love Jesus!

禁止發言

禁止發言

首頁

尾頁

跳至