網購天地

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

淘寶有沒有批發價?
我見好多都話一口價,但如批發吾知有冇?
又或吾批只買一兩件有冇價講?

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我通常買得多都會係旺旺度講吓價先

因為我買好大量,通常可以平10%-20%左右

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 meko~ 於 09-3-24 01:14 發表
我通常買得多都會係旺旺度講吓價先

因為我買好大量,通常可以平10%-20%左右

不過我同好多傾過都冇價講!

男爵府

原帖由 yanyan-mummy 於 09-3-23 23:15 發表
淘寶有沒有批發價?
我見好多都話一口價,但如批發吾知有冇?
又或吾批只買一兩件有冇價講?

有d賣家有寫明有批發先有,
佢無寫個d,多數唔會理你嫁.

雲母殿

原帖由 jenniferbb 於 09-3-25 12:13 發表

有d賣家有寫明有批發先有,
佢無寫個d,多數唔會理你嫁.

我見好多都冇批發區!
有D仲吾肯寄香港!

雲母殿

原帖由 lmchan2008 於 09-3-25 19:47 發表
沒有??你買乜??

我想買嬰兒用品,有冇推介?

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

我是多數買口水肩
每次買100件左右

佢mark $15 一件
我買100件,佢收我$9件

都6折

大宅

要買得多先抵.

原帖由 yanyan-mummy 於 09-3-25 22:54 發表

我想買嬰兒用品,有冇推介?

洋房

批發!要系阿裏旺旺度揾。
淘寶分兩區,一區系零售,一區系批發。
批發就系阿裏旺旺。好多公司 會系個度注冊。系專門批發的。一樣可以按你要的關鍵字搜貨品。然後距地不是用旺旺聊的,是用“阿裏旺旺”有時候QQ,電話都得。距地只做批發。上面會有批發價格的。我地有時羅貨都會系個度對比價格的。當然,距的資料有時候無甘詳細,而且 好多系先付款再發貨的。我地羅貨都系甘樣。
而你話直接揾淘寶的零售店批發。甘平極都系有限。因為距要中間賺一賺阿。
不過,距的服務會周到D。始終距系做零售的。買得多,就肯會可以平D。你要問多幾間店。
小的店的貨,不代表就是在大的店裏羅。呢個絕對系錯既!!!!
淘寶上,好多人都自己 壓貨揾貨源。根本不用到淘寶別人高信用的店羅貨,自己 都可以揾到更加好的進貨渠道。不可能這麼被動的!
大的店羅貨多,距的進貨價會低D。但也不代表距比你的價就一定平D。因為距的賺的利潤 還要多。而且 距地好多系請客服的。個D客服都話唔 倒事。

首頁

尾頁

跳至