自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

想知好吾好用? 有人話, 因為部機係熱能, 所以講電話時, 個電話貼住塊面, 會high 到d 制, 而令到講電話時, 會聽到d c c 聲? 請問有無甘既問題出現?

複式洋房

無咁情況喎!有自動kay lock嘛,唔會掂到D制,除非你解lock啦!ok 幾好用

侯爵府

原帖由 肥姨姨 於 09-3-24 10:53 發表
無咁情況喎!有自動kay lock嘛,唔會掂到D制,除非你解lock啦!ok 幾好用

吾該晒你呀, 我本來想買nokia 5800, 但佢個款實在............令到我呢個甘忠實的用家都想轉, samsung 個樣真係好靚, 但老公又話佢同事有甘既comments, 所以有d 猶疑, 依家你甘講就放心啦

同埋問多野, 部機入邊, 本身係吾係無games 係樹架? 老公個同事就係話, 無games wor

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-3-24 11:07 發表

吾該晒你呀, 我本來想買nokia 5800, 但佢個款實在............令到我呢個甘忠實的用家都想轉, samsung 個樣真係好靚, 但老公又話佢同事有甘既comments, 所以有d 猶疑, 依家你甘講就放心啦

同埋問多野, 部機入邊, ...

有games入,少d law,我就出左samsumg m8800,
f488我都試過機,襟摯反應好似冇m8800咁好,其它功能都冇咁多,妳可以去百老匯試下機先law.

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-3-24 11:18 發表

有games入,少d law,我就出左samsumg m8800,
f488我都試過機,襟摯反應好似冇m8800咁好,其它功能都冇咁多,妳可以去百老匯試下機先law.

但我覺得f488 薄身過m8800 law, 我去過pccw 看過, 但未認真試過, 我想before 買之前, 聽下d 用家意見先

甘i908又點呢?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-3-24 11:39 發表

但我覺得f488 薄身過m8800 law, 我去過pccw 看過, 但未認真試過, 我想before 買之前, 聽下d 用家意見先

甘i908又點呢?

我開頭都有諗呢隻,人地話呢隻好過m8800,
i908係window mobile,即係入面係成個window,有word,excel果d,同埋安野易d,多野玩d,但係我只係影下相,聽下歌,用唔得著,同埋like粉紅色,咪出左m8800 law.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都係用f488喎, ok丫, 塊臉就冇high到d制, 但有時d手指會high到, key lock左就冇問題, 部機入面得一隻砌圖game, 要上網download game 的, 如果而家買就買m8800啦, 新過f488 wor~

伯爵府

我用緊, 超唔好用。

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-3-24 11:51 發表

我開頭都有諗呢隻,人地話呢隻好過m8800,
i908係window mobile,即係入面係成個window,有word,excel果d,同埋安野易d,多野玩d,但係我只係影下相,聽下歌,用唔得著,同埋like粉紅色,咪出左m8800 law. ...

但8800 好似大過488? 渣上手會吾會感覺吾係甘好?

個sales 就話, 8800可以用手寫筆, 但488就只可以用手指, 因為靠熱能

i908, 又真係好q貴, 差吾多5000元買部手提, 我又未係好捨得

侯爵府

原帖由 小楷 於 09-3-24 11:49 發表

我同事之前都買咗 F488, 好快就賣返出去啦, 佢話聽電話好細聲, 對方都聽得好細聲, 又好多地方應該收到的都收唔到, 後來佢買 5800, 佢話 A+++, 好正, 我睇過佢 d 片, 都好清和聲音好正, 你再 search 吓 d comments ...

就係吾想買錯, 所以先上黎問law

我同事都有5800, 佢不嬲都吾like nokia d 機, 話nokia d 機個款do, 佢一直用開samsung, 而我, 就一直覺得nokia d 機襟跌(個價), 同埋都無所謂款同吾款

但5800 呢, 我未買, 已經覺得好重, 我以前出過一部n73, 吾夠半年已經頂吾順賣左, 呢部5800就比我一部n73的感覺, 但又想買touch mon 的mobile, 所以先想轉samsung

唉..........好煩惱, 都吾知邊部好

大宅

哈哈,我之前同你一樣,煩到嘔,都係覺得m8800好大部,鏡頭又大個,又重,但唔出佢又唔知出邊部,卒之都買左,對耐左又愈睇愈鐘意,影相拍片都好,聽歌就唔夠S.E.機D聲靚,
總之同我個FD果部F488,一定好用過佢.但F488外型就靚過M8800,同個皮套都靚.

禁止訪問

侯爵府

原帖由 kerobobo 於 09-3-24 12:33 發表
哈哈,我之前同你一樣,煩到嘔,都係覺得m8800好大部,鏡頭又大個,又重,但唔出佢又唔知出邊部,卒之都買左,對耐左又愈睇愈鐘意,影相拍片都好,聽歌就唔夠S.E.機D聲靚,
總之同我個FD果部F488,一定好用過佢.但F488外型就靚過 ...

甘m8800有無皮套送呀?

se機我一定吾會買架啦, 有陰影呀, 之前老公買過, 成日潛水, 好恐怖.....................吾夠1個月即刻拿去賣, 幾千元的機, 跌到得幾舊水...........

侯爵府

原帖由 彤b^^ 於 09-3-24 12:37 發表
我上個月買左,因我個3G PLAN來既,阿仔又成日想見婆婆,所以就買喇,本來諗住買SE W595,點知C6自己決定左買F488...佢話呢個好用D.....
咁講真,用落去就發現真係唔錯,放心啦,講/打電話個陣唔會因為個面貼到而CC聲,因佢會 ...

我都係要黎打電話架咋, 但有支筆又好似好過無支筆甘law

我同事都出左5800, 但我亦都係望上去已經吾like 個款law

等我搵日真係去一次samsung 的專門店, 看清楚f400, 同m8800 有乜大分別, 同埋看下真係鍾意邊款先

講真, 如果吾是依家用緊部機就黎打柴, 都吾想換機住............

吾該晒甘多位!

大宅

我有幾個同事都有用F488,佢都話好用過落機亞。
原帖由 hinhinmummy 於 09-3-24 13:59 發表

我都係要黎打電話架咋, 但有支筆又好似好過無支筆甘law

我同事都出左5800, 但我亦都係望上去已經吾like 個款law

等我搵日真係去一次samsung 的專門店, 看清楚f400, 同m8800 有乜大分別, 同埋看下真係鍾意邊款先
...

大宅

原帖由 hinhinmummy 於 09-3-24 13:56 發表

甘m8800有無皮套送呀?

se機我一定吾會買架啦, 有陰影呀, 之前老公買過, 成日潛水, 好恐怖.....................吾夠1個月即刻拿去賣, 幾千元的機, 跌到得幾舊水........... ...

M8800冇皮套架,但就有支筆既電話繩送LAW.我出完之後LAW個個FD果部F488黎玩過,D反應真係冇咁快,周不時要按多幾下先入到,同埋冇咁多FUNCTION LAW,妳試下機先啦,試左唔岩咪唔買LAW.:;pppp:

男爵府

ok啊~幾好...f488幾好用又靚

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至