親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我一家四口(兩大一小一Baby),想在復活節假期去澳門遊玩,並想入住威尼斯酒店。但我們很少出外旅遊,所以不知應從何入手??在那裏Book酒店買船飛??是否有套票售賣呢??在那裏可買到平靚正的船飛和酒店??價錢多少??我們打算住三日兩夜,請各位教我如何做,請多多賜教。
:D :D :loveliness: :loveliness:

男爵府

The Venetian Macao Spring Getaway

原帖由 EggBB 於 09-3-10 08:42 發表
我一家四口(兩大一小一Baby),想在復活節假期去澳門遊玩,並想入住威尼斯酒店。但我們很少出外旅遊,所以不知應從何入手??在那裏Book酒店買船飛??是否有套票售賣呢??在那裏可買到平靚正的船飛和酒店??價錢多少??我們打算住三日兩夜,請 ...

這個是威尼斯人酒店的 website:
http://www.venetianmacao.com/en/show/packages/pid/55

有春日 package, 包來回船票和 (早餐/午餐)

侯爵府

只包回程船票咋.

原帖由 Rainbow01 於 09-3-24 21:04 發表

這個是威尼斯人酒店的 website:
http://www.venetianmacao.com/en/show/packages/pid/55

有春日 package, 包來回船票和 (早餐/午餐)
行到水窮處 坐看雲起時

男爵府

原帖由 Paris 於 09-3-24 21:41 發表
只包回程船票咋.

係喎, 睇錯o左o忝 SORRY 呀!

男爵府

我都想同我仔仔去, 係咪要拎回港證架, 另外最快幾時有得拎, THANKS.

男爵府

原帖由 moon~ 於 09-3-25 23:46 發表
我都想同我仔仔去, 係咪要拎回港證架, 另外最快幾時有得拎, THANKS.

回港證即做即取

男爵府

甘快? HOW MUCH? 甘仲有無其他野要拎架

禁止訪問

男爵府

原帖由 東東媽咪 於 09-3-27 08:11 發表
http://www.bengsengtravel.com/macau/package/venetian-macao.html

我在明星旅遊book package.復活節去二日一夜+來回船票,自助午餐.

D 條款同係威尼斯人酒店個 website 訂一樣o既, 無著數!

大宅

原帖由 問號mama 於 09-3-27 17:02 發表
我估係無可能book到$955,因為我同佢講話想知個日子黎book,佢都比唔到我,復活節收$4500/2晚!

4500咁貴

首頁

尾頁

跳至