跳至

首頁
12345...84

尾頁

侯爵府

侯爵府

草姑報到

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

報到
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

差d 唔識入呢tim

侯爵府

早早您們

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

早晨呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

我屋企個邊好大霧呀

侯爵府

你講英國0個邊屋企呀
原帖由 esmehouse 於 09-3-23 09:48 發表
我屋企個邊好大霧呀

公爵府

hihirita

你一入bk 時, 咪見到很多廣告既, 其中一則是:

==============================
客戶推介: 康維他送您UMF®活性麥蘆卡蜂蜜$100現金券,帶來天然抗流感療法,功效更勝成藥。
==============================

呢隻康維他咪係comvita law, 即係你叫我幫你買的honey, 不過我不能看全文, click 左冇野睇, 你試下click click, 睇下看不看到.

我都想要$100現金券呀

侯爵府

我見唔到既
原帖由 rabbitpiggy 於 09-3-23 10:00 發表
hihirita

你一入bk 時, 咪見到很多廣告既, 其中一則是:

客戶推介: 康維他送您UMF®活性麥蘆卡蜂蜜$100現金券,帶來天然抗流感療法,功效更勝成藥。

...

公爵府

原帖由 hihirita 於 09-3-23 10:15 發表
我見唔到既

一入bk 就見到的, 在中間, 在最新討論文章的下面

侯爵府

係咪要登出先架, 因平時我唔水登入架
原帖由 rabbitpiggy 於 09-3-23 10:52 發表

一入bk 就見到的, 在中間, 在最新討論文章的下面

公爵府

原帖由 hihirita 於 09-3-23 11:24 發表
係咪要登出先架, 因平時我唔水登入架

你可以試下先登出. 我自己就登出或登入都看到.

即使看不到都不緊要, 算啦, 我估都係卓頭野呢架啫, 冇野既

侯爵府

C 勒, 我登出左又登番入都唔見既
原帖由 rabbitpiggy 於 09-3-23 11:32 發表

你可以試下先登出. 我自己就登出或登入都看到.

即使看不到都不緊要, 算啦, 我估都係卓頭野呢架啫, 冇野既

公爵府

原帖由 hihirita 於 09-3-23 12:03 發表
C 勒, 我登出左又登番入都唔見既

please check email

侯爵府

萃之都搵到, 我send 左去你g mail
原帖由 rabbitpiggy 於 09-3-23 12:10 發表

please check email

公爵府

原帖由 hihirita 於 09-3-23 12:59 發表
萃之都搵到, 我send 左去你g mail

收到了, thanks 不過唔知點解我都係開不到.

好彩我同事開到, printed coupon lu

侯爵府

HIHI : LONG TIME NO SEE LA
我家有隻曳曳豬

侯爵府

下, 有coupon print 架咩? 我只知要登記
原帖由 rabbitpiggy 於 09-3-23 15:04 發表

收到了, thanks 不過唔知點解我都係開不到.

好彩我同事開到, printed coupon lu

侯爵府

好勁wor, 我地搬左新home 你都識入
原帖由 sharonwong 於 09-3-23 15:55 發表
HIHI : LONG TIME NO SEE LA

首頁
12345...84

尾頁

跳至