跳至

首頁

尾頁

大宅

我waiting 啊...

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 dragonpork 於 09-4-1 16:14 發表
我waiting 啊...

waiting即係有餐屎la

大宅

哈哈... 多謝你啊
不過我冇諗住入啊, 係諗住玩下咋,所以收到封信話waiting 好好笑囉

原帖由 醜樣豬 於 09-4-1 16:51 發表

waiting即係有餐屎la

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 dragonpork 於 09-4-1 17:55 發表
哈哈... 多謝你啊
不過我冇諗住入啊, 係諗住玩下咋,所以收到封信話waiting 好好笑囉

比幾十蚊試下個仔嘅能力都好呀

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

我OT中.. 返去checkcheck信箱先得!

王國長老

原帖由 kerkermui 於 09-4-1 18:56 發表
我OT中.. 返去checkcheck信箱先得!

祝你/dino成功

伯爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-4-1 19:06 發表

祝你/dino成功

多謝先~

王國長老

原帖由 kerkermui 於 09-4-1 19:50 發表

多謝先~

仲未走得

伯爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-4-1 19:51 發表

仲未走得

尋晚成9點先走呀~
返到屋企仲要煩新工人嘅安排 (for 62/99)
之後... 終於醒起要睇信!

結果~

王國長老

原帖由 kerkermui 於 09-4-2 09:07 發表

尋晚成9點先走呀~

結果~

facebook睇到嘞~

子爵府

原帖由 kerkermui 於 09-4-2 09:07 發表

尋晚成9點先走呀~

結果~

Congrats

別墅

ching ching also got the offer from Keenmind am session but still not yet decided...
常存喜樂、感恩和樂觀的心,勇往直前吧!

伯爵府

原帖由 chunyatmama 於 09-4-2 09:26 發表

Congrats

伯爵府

原帖由 醜樣豬 於 09-4-2 09:14 發表

facebook睇到嘞~

伯爵府

原帖由 bonnielhp 於 09-4-2 15:13 發表
ching ching also got the offer from Keenmind am session but still not yet decided...

考慮d咩呀?

男爵府

終於都考到喇, 呢間係第一間正式收到通知既學校. 雖然未必讀, 不過都好開心

大宅

恭喜晒呀!!!

伯爵府

原帖由 elmolly 於 09-4-2 19:53 發表
終於都考到喇, 呢間係第一間正式收到通知既學校. 雖然未必讀, 不過都好開心

聽到你笑哂啦! 嘩嘩~ 幾大口氣呀~ 未必讀!

(你做咗咁多嘢~ 係應該有人欣賞架!)

男爵府

原帖由 kerkermui 於 09-4-2 20:48 發表

聽到你笑哂啦! 嘩嘩~ 幾大口氣呀~ 未必讀!

(你做咗咁多嘢~ 係應該有人欣賞架!)

多謝晒呀, 咁我要等埋另一間既正式offer再比較下先嘛, 人地bonnie夠話未必讀囉, 你又唔話人大口氣:;pppp:

王國長老

原帖由 elmolly 於 09-4-2 20:58 發表

多謝晒呀, 咁我要等埋另一間既正式offer再比較下先嘛, 人地bonnie夠話未必讀囉, 你又唔話人大口氣:;pppp:

比你同kaka 笑C

首頁

尾頁

跳至