烹飪搵食

跳至
[搵食推介] 酒店會藉

首頁

尾頁

洋房

依排好似食來食去都係果幾間酒店(inter-con,海逸,parklane,holiday-inn)

仲有冇其他既新野呀?

複式洋房

conrad, 香格里拉, nikko 都有.

咪又係15% discount囉.

洋房

THX!!
有冇詳情可以問下?

大宅

好媽媽勳章

可唔可以講吓每間酒店會籍大約幾錢呢? 我淨係知海逸會籍依家要$2288咋。

Thanks.

洋房

$2288......
海逸同其他比較
ok嗎?

男爵府

原帖由 J'smama 於 09-3-28 08:57 發表
可唔可以講吓每間酒店會籍大約幾錢呢? 我淨係知海逸會籍依家要$2288咋。

Thanks.

- Harbour Plaza $2288 (it was $1688 when I joined from edlife last year.... increased quite a lot!!)
- Intercontinental Grand Stanford $1688 (just joined)

洋房

好似好平咁wor!
不過intercon送d咩架?係唔係又係d現金劵,要食滿好多$先用得!!?
海逸送果d buffet劵真係唔洗加$ wor!

禁止訪問

子爵府

MARRIOTT $1,888

男爵府

Panda hotel $1488

2 ppl dine in 50% discount

男爵府

any details, i am interested.

原帖由 2521 於 09-4-9 15:48 發表
MARRIOTT $1,888

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Pasqurell 於 09-3-5 23:57 發表
conrad, 香格里拉, nikko 都有.

咪又係15% discount囉.

咁同攞住hsbc白金卡差唔多wor....有咩其他優惠 ?

子爵府

原帖由 brima 於 09-4-11 21:42 發表
any details, i am interested.

BUFFET FREE 1位 HK & 亞洲 同集團酒店可用,3/4/5.......位都有不同DISCOUNT。
HK HOTEL ROOM 1晚 。
現金卷唔記得1K定2K。
紅酒/CAKE。
如有興趣可PM我,我比SALES個電話NO.你CALL佢。

大宅

原帖由 2521 於 09-4-14 12:52 發表

BUFFET FREE 1位 HK & 亞洲 同集團酒店可用,3/4/5.......位都有不同DISCOUNT。
紅酒/CAKE。
如有興趣可PM我,我比SALES個電話NO.你CALL佢。 ...

大宅

請問有無中菜? 如有,中菜幾折?

紅酒/CAKE。
如有興趣可PM我,我比SALES個電話NO.你CALL佢。 ...

子爵府

原帖由 潑辣美人 於 09-4-18 02:25 發表

有中菜&有折,不過唔記得幾多折。

複式洋房

pls pm me

紅酒/CAKE。

大宅

我有與趣可否pm資料我 謝謝!!

紅酒/CAKE。

大宅

BK Milk勳章

pls pm me the details.

原帖由 潑辣美人 於 09-4-18 02:23 發表

複式洋房

pls pm me the details.

首頁

尾頁

跳至