婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

del

珍珠宮

咁你c6有咩反應?

大宅

回覆 # 的文章

為什麼你咁憎你99??

禁止發言

大宅

你99咁醒, 避開唔講mother day而講5月10日, 唔係你講, 我都唔醒起5月10日係.佢諗住你唔醒起, wakakkaaa, 點知係醒過佢
叻叻~~~~~

大宅

...

大宅

你真係醒,支持你咁做呀

男爵府

我同你一樣,我同老公講母親節你可以同你亞媽過,但我個仔就要同佢自己亞媽過囉!

男爵府

原帖由 hinhofion 於 09-4-22 15:26 發表

佢仲可以有乜反應?
我又有抑鬱LA,佢老母賜比我架!
我e世都係會咁憎佢呀媽,我仲肯比2個仔女佢呀媽見,已經係好大量

唔知你99PK啲,定我99P啲呢!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

做得好!!!
而家開始定晒所有野,佢唔鍾意唔接受就以後唔好見,最好連大時大節都唔好見!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 hinhofion 於 09-4-22 15:26 發表

佢仲可以有乜反應?
我e世都係會咁憎佢呀媽,我仲肯比2個仔女佢呀媽見,已經係好大量

你要照顧自己,保護自己呀!

唔好再比99激la.

男爵府

側側膊想你帶埋d孫同佢過母親節,佢真係無諗過之前自己做過d乜咁wor~~
要輪都要輪到自己媽咪先啦..

珍珠宮

佢仲可以有乜反應?

原來係咁....放鬆d先~~ 唔好比d衰人整壞自己身體, d衰人知道左會好開心架~~ 最緊要你c6支持你, 知道咩事~ 記住, 你個人生焦點唔係對住害你既人, 而係你關心同錫你既人身上~~ take care!!

複式洋房

佢仲可以有乜反應?

唔知乜原因令你咁興,如果日後你做左99, 你媳婦咁對你,你會點呢。其實,你C6就最慘,夾係中間,同你講又唔係,因你一定會發火,同佢呀媽講又唔係,因為佢係呀媽。男人亦唔會同男人講呢D咁既事。只會將唔開心放係心入面。長久落去,佢可能會唔想返屋企(包括邊)。在外面識到其他女人。後果真係無人可以想象。如果你真的不顧後果,請繼續。你C6始終係你99個仔,呢個係無可改變的事實。咁你想佢點呀,斷六親,如果你C6向你講番你所講的說話,你有乜感覺呀。你可能話,最多咪離婚,咁足你好運喇

大宅

原帖由 Billychaichai 於 09-4-23 15:57 發表

唔知乜原因令你咁興,如果日後你做左99, 你媳婦咁對你,你會點呢。其實,你C6就最慘,夾係中間,同你講又唔係,因你一定會發火,同佢呀媽講又唔係,因為佢係呀媽。男人亦唔會同男人講呢D咁既事。只會將唔開心放係心入面。長久落去, ...

這位仁兄/仁姐, 係唔知道詳情之前, 閣下似乎武斷咗喎~

複式洋房

原帖由 A.C.C. 於 09-4-24 13:07 發表

所以我咪話唔知乜原因囉。唔知呢位人兄又有無睇見如果兩個字呢。跟住都係常理。唔知呢位人兄是男還是女,如你是女性的話,當然有你道理。我只係講出男性心態。比樓主試下從佢先生角度去睇。

大宅

唔駛別人判斷!做事最緊要問心無愧,好似我咁,我知隻9都日日call c6約見面,c6一拖再拖佢,尋日收到99留言話知錯等字眼,想見個面,我同c6都知99有目的先低聲下氣,一於拖............佢一日唔c,炸旦都隨時爆

原帖由 A.C.C. 於 09-4-24 13:07 發表

仔仔06-12-2003出世

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 環保接龍勳章

其實咁D男士有沒有想過可以massage吓自己的家人包括自己媽媽,等自己老婆跟家人相處好些?好似我老公咁,一開始就跟佢阿媽講,這個老婆是他選的請她尊重我待我好似女一樣,當然我都尊重她啦.
原帖由 Billychaichai 於 09-4-23 15:57 發表

唔知乜原因令你咁興,如果日後你做左99, 你媳婦咁對你,你會點呢。其實,你C6就最慘,夾係中間,同你講又唔係,因你一定會發火,同佢呀媽講又唔係,因為佢係呀媽。男人亦唔會同男人講呢D咁既事。只會將唔開心放係心入面。長久落去, ...

大宅

原帖由 Billychaichai 於 09-4-24 15:10 發表

所以我咪話唔知乜原因囉。唔知呢位人兄又有無睇見如果兩個字呢。跟住都係常理。唔知呢位人兄是男還是女,如你是女性的話,當然有你道理。我只係講出男性心態。比樓主試下從佢先生角度去睇。 ...

原來又係位"好明白事理"嘅男士, 咁就無得講啦

仲有, 如果你想叫人"試下從佢先生角度去睇", 就無必要借住用"如果"兩個字之後, 咒人地兩夫婦"唔想返屋企""在外面識到其他女人""離婚".....

大宅

oop, 原來係有d咁架背景
原帖由 A.C.C. 於 09-4-25 12:02 發表

原來又係位"好明白事理"嘅男士, 咁就無得講啦

仲有, 如果你想叫人"試下從佢先生角度去睇", 就無必要借住用"如果"兩個字之後, 咒人地兩夫婦"唔想返屋企""在外面識到其他女人""離婚"..... ...

首頁

尾頁

跳至