媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

開左黎呢邊呀
幾位mami

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

mikitten

買過幾張咪又要洗

子爵府

終於都攞左D衫返o黎喇~~~~

子爵府

老公話不如聽日又同阿仔去大棠郊野公園,阿仔放假,都想帶佢去玩下o既,希望唔好聽日去到先突然要入院啦........

大宅

我未去呀!星期二先去

我呢幾日要清哂公司既野先冇上黎
大B仔0605 細B女1006

大宅

原帖由 mikitten 於 09-4-10 19:40 發表
老公話不如聽日又同阿仔去大棠郊野公園,阿仔放假,都想帶佢去玩下o既,希望唔好聽日去到先突然要入院啦........

嘩...你原來成38weeks喇

仲去玩??唔驚呀??

子爵府

原帖由 janice_lau 於 09-4-10 22:30 發表
嘩...你原來成38weeks喇

仲去玩??唔驚呀??

係呀,所以都要睇下聽日o既情況,同埋去都係去近近地。

珍珠宮

原帖由 mikitten 於 09-4-10 19:40 發表

你而加應該比平時辛苦
唔好去好0的wo

珍珠宮

原帖由 janice_lau 於 09-4-10 22:28 發表
我未去呀!星期二先去

我呢幾日要清哂公司既野先冇上黎

哦....

子爵府

最後今日老公自己帶左阿仔去市鎮公園玩,不過之後又走左去同99飲野......最怕開左個頭,6299遲d會乘機襯我坐月帶走阿仔........

珍珠宮

原帖由 mikitten 於 09-4-11 17:41 發表
最後今日老公自己帶左阿仔去市鎮公園玩,不過之後又走左去同99飲野......最怕開左個頭,6299遲d會乘機襯我坐月帶走阿仔........

應該都會..到時怕你辛苦ma
你冇得休息
一人湊2個真係好痛苦

珍珠宮

mikitten

今日仲見你online
即係未生

好登你緊張

大宅

係呀!!mikitten,我都覺得你不如坐月果時搵個人幫你湊個大既...因為真係好辛苦!!我估mimibooo都覺得辛苦呀!

珍珠宮

原帖由 janice_lau 於 09-4-11 19:32 發表
係呀!!mikitten,我都覺得你不如坐月果時搵個人幫你湊個大既...因為真係好辛苦!!我估mimibooo都覺得辛苦呀!

係呀,我而加bb 一個半月多
自己都冇一晚可以長訓
bb 有時喊,我都唔想起身餵奶

大宅

原帖由 mimibooo 於 09-4-11 21:16 發表

自己都冇一晚可以長訓

咁你日頭有冇人幫下你睇住個仔呀?

子爵府

原帖由 mimibooo 於 09-4-11 18:18 發表
應該都會..到時怕你辛苦ma
你冇得休息
一人湊2個真係好痛苦

我個仔大d,平時都唔洗我點理佢,係食飯激氣D。反而佢地帶佢出街,我仲唔放心......

子爵府

原帖由 mimibooo 於 09-4-11 21:16 發表
自己都冇一晚可以長訓

我未有細B前,阿仔一晚都仲食緊兩三次奶.........所以有左初時,反而瞓得好左,淨係一晚起身去一次廁所.......

大宅

原帖由 mikitten 於 09-4-11 23:22 發表

我個仔大d,平時都唔洗我點理佢,係食飯激氣D。反而佢地帶佢出街,我仲唔放心......

都係既~~自己湊開係會唔放心

大宅

原帖由 mikitten 於 09-4-11 23:23 發表

我未有細B前,阿仔一晚都仲食緊兩三次奶.........所以有左初時,反而瞓得好左,淨係一晚起身去一次廁所.......

我個仔大大下而家都要半夜食一次奶
我都有時唔想起身
第二日返工好累

珍珠宮

原帖由 janice_lau 於 09-4-11 22:55 發表

咁你日頭有冇人幫下你睇住個仔呀?

日頭就老公睇下
下午4點幾出門口返工
晚上返mami道

首頁

尾頁

跳至