跳至

首頁
12345...23

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

我又黎啦....

男爵府

好媽媽勳章

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 堯堯豬媽 於 09-4-6 10:05 發表
good morning everyladies

我0係度

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

我呢邊又冇喎..不過陰陰天

禁止訪問

男爵府

有時面對呢d 野時, 真係好矛盾...
不過時間會沖淡一切...節哀順便

原帖由 堯堯豬媽 於 09-4-9 22:36 發表
岩岩隻佬個公公去左,我老公又返緊工,佢家姐叫佢返緊工,唔使去見最後一面,家陣我知道老公好自責自己唔去見最後一面,唉........我只有叫佢向好方面諗,事關佢亞公長期住老人院插喉,真係生人同先人都得到解脫.....當然去 ...

男爵府

maggie,

琴日真係吾該晒!

男爵府

好媽媽勳章

唔屎客氣.. 甘...搞掂末呀?.......唔通要我出手
原帖由 bebe1217 於 09-4-9 23:47 發表
maggie,

琴日真係吾該晒!

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 堯堯豬媽 於 09-4-11 12:40 發表

我當然明白,都唔知做左幾多次過來人,係佢未試過嘛.....

我上次都係咁...我同後父12年冇見..佢唔鍾意我架..
知道佢0係醫院病重..都唔敢去見佢..怕佢見到我激氣得滯..:( 到真係走左(斷左氣)...我妹先打黎叫我飛的去醫院望下佢...:(
相反..我細佬果日休息..打爆佢電話佢都唔聽..
之後仲話去剪髮...到佢去到醫院..老豆比人包走lu

我唔係佢親生女..我都 ..
我想孝順佢...佢都唔比機會我
我細佬係佢親生仔..竟然..咁冷血:evil:

之後..我可以做既就係親自搞佢既身後事..
出$$出大份D..咁樣個心會安樂D..好過D...:(

珍珠宮

醒目開學勳章

講起身後事..我後父好好彩..一入紙就抽中骨灰位(葵涌)..

我本來諗住等抽鑽石山架..但個負責人打比我..叫我照入紙抽葵涌..佢話呢D位好難抽中架

點知我一入紙..第一次就抽中..佢話佢幫人入左廿幾份申請..得兩個中..我後父係其中一個..:D

今朝早去左紅磡果邊揀位...好似公屋揀樓咁 .
有圖有號碼咁.順住抽簽號碼揀..
我地號碼好前..可以揀高層靚位..:D

我第一次搞呢D野..乜都唔識..

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 堯堯豬媽 於 09-4-15 19:45 發表
講開呢D野先講......
隻佬話個先人(亞公)記得求其攪掂就算,
最緊要留番D$$比個老婆,
好可惜佢地係度攪屎攪棍,亞G亞左,

有心就得la...搞呢D野有好多禁忌..我都冇理..
不過..帶小朋友去果D地方就要睇實佢..:D

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 堯堯豬媽 於 09-4-16 12:35 發表 講開呢樣野,我又要講...真係要勁xyz個死佬
上星期6去左99度,夜晚差5多10點至走,
大少慣左一出門就自己出左lift度 ...

嘩~~好兇佈..

我雖然從未見過...但係,,我好怕呢D野...

有樣野仲奇怪..由細到大..有D地方..
我一入去就頭痛..頭暈.兼想嘔...
教堂..四面佛..黃大仙..廟..
呢D地方我一去到會唔舒服..
聽到佛經..或者唱聖詩..唸禱文..
我會好頭痛...要即走,..

阿妹話我有邪靈附體wo

首頁
12345...23

尾頁

跳至