跳至

首頁

尾頁

侯爵府

今日終於收到TEL喇!!
揍阿女時唔知有LEE D爬行比賽,依家有阿仔,點都想參加一次玩下!!

別墅

我有登記但未收到confirm嘅電話

侯爵府

原帖由 Dow 於 09-4-28 14:48 發表
我有登記但未收到confirm嘅電話

佢係send email先架,不過佢就打錯左我既email,就收唔到,好在會再加一個電話confirm!!
果日會有10場,每場有5個bb比賽,計落都有50個bb架;
妳check左email未?

大宅

月餅勳章 好媽媽勳章

我本來都想參加架,但個網頁開唔到,無左今次既機會la!

別墅

請問個網址係咩, 我想問下可唔可以做後備呀! 又或者有無人知道黎緊仲有無爬行比賽可以參加, 我阿B都剛剛滿左一歲怕已經無機會la........

原帖由 dorothyluk 於 09-4-28 07:14 PM 發表
我本來都想參加架,但個網頁開唔到,無左今次既機會la!

大宅

月餅勳章 好媽媽勳章

原帖由 V.G 於 2009-4-28 22:28 發表
請問個網址係咩, 我想問下可唔可以做後備呀! 又或者有無人知道黎緊仲有無爬行比賽可以參加, 我阿B都剛剛滿左一歲怕已經無機會la........

sorry!我只搵番呢個登記攞禮品,搵唔番爬行比賽個網頁la!http://worldfamily.com.hk/ffp/sb09/01.php?sc=innv0904sb&st=sb09

大宅

月餅勳章 好媽媽勳章

原帖由 V.G 於 2009-4-28 22:28 發表

哦......原來佢個爬行比賽網頁已經移除左la!
真係唔好意思,幫唔到妳!

複式洋房

原帖由 V.G 於 09-4-28 22:28 發表

我報左名但未收到通知.我pm比你啊!

侯爵府

原帖由 二億 於 09-4-29 00:01 發表

我報左名但未收到通知.我pm比你啊!

果個人有留到電話俾我.試下打去問下吖~~
2268 1342

別墅

好傷心呀,WORLD FAMILY回e-mail話full左冇得參加了,歡迎下次再參加舉辦之活動!(參鬼,參馬咩!下次呀仔都成歲幾兩歲lu)爬行比賽只准8-13個月大bb,又超齡了。

大宅

我都係FAX咗去未收到通知呀! 唔知有無得參加呢!

上次0804 BDAY PARTY無參加, 都想參加一次比個仔睇返...

別墅

好媽媽勳章

回覆 # 的文章

我好早fax咗去,未一樣冇得參加,佢地講明係抽籖,唔係先到先得,佢地鍾意揀咩人參加都得la!我估佢地會揀d冇買過佢地產品嘅bb參加,可以推銷嘛!我個大女係disneyland family world 會員,我地已經用緊佢地d產品,明知唔會再買,又點會哂個位比我個仔呀!佢地好現實架,你申請咗禮物,d職員好快打電話比你約時間推銷,之後寄信取禮物包,我朋友話唔會買,就冇得攞禮物。如果唔係大女學得好,我唔會再比成千幾元續約做會員!

別墅

好媽媽勳章

:;pppp:

大宅

coki 我個仔係5月2日會有一個爬行比賽and一個扮野bb比賽呀....係將軍澳呀...同你0個個唔同的.....

別墅

唔該晒Dorothyluk, 二億, cokikaki 你地幾位既回覆呀! 等我聽日打過去問下先!
minnie17852004, 請問你講果個爬比賽可以點樣參加呀, 將軍澳好近我呀, 麻煩你可唔可以俾D資料我? thx a lot.

大宅

原帖由 V.G 於 09-4-30 00:21 發表
唔該晒Dorothyluk, 二億, cokikaki 你地幾位既回覆呀! 等我聽日打過去問下先!
minnie17852004, 請問你講果個爬比賽可以點樣參加呀, 將軍澳好近我呀, 麻煩你可唔可以俾D資料我? thx a lot. ...

其實我join 左都唔記得....佢今日send msg 比我....我先知......佢係叫做smark kids club 的爬行比賽黎的....不過我冇留個website...不過我諗都del 左啦...我見smark kids club 個website 都冇個function係度....你可以打個電話問問lor http://www.smartkid.com.hk
0個度可以有電話打去的.....你去睇睇.....

大宅

http://www.smartkid.com.hk/aboutf.asp?id=101#62 這是上年的比賽相

侯爵府

原帖由 minnie17852004 於 09-4-29 22:46 發表
coki 我個仔係5月2日會有一個爬行比賽and一個扮野bb比賽呀....係將軍澳呀...同你0個個唔同的.....

minnie:
lee個我知呀,不過一見要去到tko,老公一定唔會去,所以無報呀!!

幾時得閒tea???

侯爵府

原帖由 applebb06 於 09-4-29 17:31 發表
我好早fax咗去,未一樣冇得參加,佢地講明係抽籖,唔係先到先得,佢地鍾意揀咩人參加都得la!我估佢地會揀d冇買過佢地產品嘅bb參加,可以推銷嘛!我個大女係disneyland family world 會員,我地已經用緊佢地d產品,明知唔會再買,又 ...

原來係咁架?
揍阿女時,d人有上黎sale過呀,聽時有心動,最後覺都係太貴,所以無買,果陣開d碟俾個女睇,都係無興趣既,好在無買咋,阿仔依家又係,我2個仔女反而愛睇班尼!!

大宅

幾時得閒tea呀.....不如下個星期2 lor.....再約你呀...

首頁

尾頁

跳至