影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

你問有無人知幾時做敲敲愛上你呀? 因為拍左好耐都未見有得睇.

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

明道果套嗎?? 本來話 命中之後, 到依家都冇聲冇氣, 唉

台視
(上影中)~ 命中注定我愛你
(接檔: 約7或8月左右) ~ 敲敲愛上你 (郭品超、明道、李小璐、吳亞馨)
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

子爵府

係呀, 明道個套, 真係好想知幾時做.

原文章由 貓大姐 於 08-11-9 18:07 發表
明道果套嗎?? 本來話 命中之後, 到依家都冇聲冇氣, 唉

台視
(上影中)~ 命中注定我愛你
(接檔: 約7或8月左右) ~ 敲敲愛上你 (郭品超、明道、李小璐、吳亞馨)
...

大宅

聽說,今年11月上的,但.. 現在傳說是不良笑花之後上演,等吧!

盲目的愛他們 8-)

大宅

我自己好喜歡這本小說架。我都好想睇睇拍戲會變成點。不過聽說改了很多,豈碼就是加了明道的角色入去
盲目的愛他們 8-)

子爵府

聽講, 明道呢個角色, 戲份仲多過郭品超, 唔知係咪呢?
出左小說呀? 等我去書局度睇下.
之前命中注定我愛你, 小說同套劇, 加左好多戲都改左內容.

原文章由 bonnieandy 於 08-11-12 13:55 發表
我自己好喜歡這本小說架。我都好想睇睇拍戲會變成點。不過聽說改了很多,豈碼就是加了明道的角色入去

子爵府

終於上啦, 4月12日係華視度播.

複式洋房

終於等到了... 最近太悶, 自從"命中註定我愛你"之後, 就沒有很吸引的劇看

大宅

原帖由 rclamlam 於 08-11-12 21:09 發表
聽講, 明道呢個角色, 戲份仲多過郭品超, 唔知係咪呢?
出左小說呀? 等我去書局度睇下.
之前命中注定我愛你, 小說同套劇, 加左好多戲都改左內容.

唔係出這套劇的小說,而是這套劇是改編席絹一本小說。
明道這角色是加入去的,小說裡好似沒有的。

終於上畫了,明道很久沒有上片了...除了國內那套外
盲目的愛他們 8-)

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我等左好耐好耐好耐好耐好耐拉

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

聽到個名已經好想睇啦......

洋房

12/4, on every Sunday 10am. 華視準時放送!

http://www.cts.com.tw/prog/a/a0089/

版主

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

翡翠宮

thanks
原帖由 phyk888 於 09-3-26 15:20 發表
12/4, on every Sunday 10am. 華視準時放送!

http://www.cts.com.tw/prog/a/a0089/

版主

今個星期日就係啦... 可惜我唔晌香港, 要返黎先有得睇

原帖由 rclamlam 於 09-3-16 09:43 AM 發表
終於上啦, 4月12日係華視度播.

大宅

今日睇左第一集, 都ok喎..

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知you tube有得睇未呢
俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

翡翠宮

果故事講 d 乜架
原帖由 Garfield 於 09-4-14 17:12 發表
今日睇左第一集, 都ok喎..

大宅

謝謝介紹,看了第一集,相當不錯,我也很有興趣知道郭品超最後跟誰在一起.

首頁

尾頁

跳至