跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我bb係QE生.

大宅

我個女都係21/11出世架..
係浸會生..

大宅

你個係仔定女呀...

原帖由 connie216bb 於 09-4-27 14:34 發表
我bb係QE生.

複式洋房

我妹妹都係21/11在瑪麗出世,佢係33wk4早產.

複式洋房

回覆 # 的文章

我個係仔.早產3星期.你可上facebook揾[email protected]入來睇下bb相.

大宅

我得閒會add你架啦..

我個女係早左一星期,開刀架..

係呢,你地dBB食食糊仔未呀?
我岩岩五個月時開始俾佢食,宜家食左一個星期,都ok
佢勁鐘意食..

同埋你地bb識轉身未呀..我個重未識..

原帖由 connie216bb 於 09-4-28 00:33 發表
我個係仔.早產3星期.你可上facebook揾[email protected]入來睇下bb相.

大宅

你地好呀....我囡囡都係同一日系廣華出世架

男爵府

我個囡都係11月21日係瑪麗出世~~早左3星期出來~6.6lbs~~ 不過佢而家成日唔肯食奶~~激死我!!!

男爵府

你又係11月21 係瑪麗~咁我地可能見過面wor~~大家一齊住左幾日~hehe

原帖由 猫猫 於 09-4-27 22:18 發表
我妹妹都係21/11在瑪麗出世,佢係33wk4早產.

大宅

你個囡早左三個星期都有6.6lbs,我個囡只係早左一星期,都係得6.4lbs咋..

我個囡飲奶都係麻麻,我返工到宜家都係每次飲得六安奶,冇加過..不過重量尚算ok,四個月一星期時有15lbs幾..

原帖由 SiuDingDong 於 09-4-29 03:01 發表
我個囡都係11月21日係瑪麗出世~~早左3星期出來~6.6lbs~~ 不過佢而家成日唔肯食奶~~激死我!!!

大宅

Hello!
我囝囝係PWH出世

複式洋房

回覆 # 的文章

我bb出世得2.7kg.到現在都係全人奶.到現在都係食好多餐.已經有8.2kg有多.前兩一星期比過享氏糊仔佢食.佢到好鐘意.但bb皮膚唔好.醫生話現在bb最好過咗6個月才食糊仔.好想見下同一日出生嘅朋友仔.

複式洋房

我都係開刀.bb已經轉身啦。

大宅

我個仔都係 1121, 開刀係瑪麗, 我地可能見過架喎!!

1121 係星期五嘛, 佢星期日就趕我出院喇! 開刀頭尾都係3日咋, 勁無奈!!!

大宅

咁你個重得好好喎..
我個都係全人奶,但食得少又少餐..
以前大仔到宜家五個幾月都食緊八安,重要三個鐘一餐
夜晚又成晚不停咁飲奶..
但囡囡就可以成四個鐘,但只係食到六安,夜奶都冇食
我見囡囡麻麻地食奶,所以五個月俾佢試食,佢ok,宜家食兩安半糊仔,都可以當一餐

我都好想見下你地..
你住邊區,我住大埔架..
明日沙田媽咪果邊都有個gathering,到時重有個b女都係21日出世..你睇下得唔得閒一齊出來見下啦..

另外,想問你個仔有冇哥哥或者家姐架?
因為我上次係浸會生,見好多個呢日出世既bb,都係第二胎,我睇下你地係咪啫..

原帖由 connie216bb 於 09-4-29 21:12 發表
我bb出世得2.7kg.到現在都係全人奶.到現在都係食好多餐.已經有8.2kg有多.前兩一星期比過享氏糊仔佢食.佢到好鐘意.但bb皮膚唔好.醫生話現在bb最好過咗6個月才食糊仔.好想見下同一日出生嘅朋友仔. ...

大宅

我都係第三日出院..
不過我係我自己話出院..
我好掛住屋企個大仔,唔想佢日日咁辛苦出來探我..

原帖由 babibobo 於 09-4-30 11:27 發表
我個仔都係 1121, 開刀係瑪麗, 我地可能見過架喎!!

1121 係星期五嘛, 佢星期日就趕我出院喇! 開刀頭尾都係3日咋, 勁無奈!!!

大宅

數一數,原來都有成七個bb係呢日出世架喎..

大宅

回覆 # 的文章

我囡囡-曦朗都是11月21日在九龍法國出生BB識轉身及可在BB床360'度轉. 很粗魯!

複式洋房

我係第一胎.你個仔幾大呀.賀喜你一個好字.你哋約咗係沙田邊到幾点.我可唔可嚟.你e-mail我[email protected]如果可以得話留個電話聯絡.我地又多一個朋友仔啦

大宅

我pm左俾你啦...
其實我平時係屋企好少上來..
但今早遲左起身泵奶..泵完奶瞓唔著先上來..
好彩, 唔係都睇唔到你既留言..
你睇下出唔出到來..
如果唔得都唔緊要..我地遲d可以又約埋一班21/11既bb gathering

我個大仔大細妹岩岩25個月...

原帖由 connie216bb 於 09-5-1 00:45 發表
我係第一胎.你個仔幾大呀.賀喜你一個好字.你哋約咗係沙田邊到幾点.我可唔可嚟.你e-mail我[email protected]如果可以得話留個電話聯絡.我地又多一個朋友仔啦 ...

首頁

尾頁

跳至