跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

複式洋房

回覆 # 的文章

我join左個"fac*"$8xx既package, 5月中就去影喇, 上次佢o係銅鑼xsog? 做promotion, 見佢d sample都影得唔錯, 好自然, 唔係影樓果d硬照, 都ok既

大宅

請問你在那一區影? 可否比些資料我? 唔該

原帖由 yutinlung 於 09-5-1 16:00 發表
我join左個"fac*"$8xx既package, 5月中就去影喇, 上次佢o係銅鑼xsog? 做promotion, 見佢d sample都影得唔錯, 好自然, 唔係影樓果d硬照, 都ok既

複式洋房

face
銅鑼灣SOGO CLUB 12F
www.face-hk.com

複式洋房

可以試吓 k-studio 係荃灣區

如影小朋友造型, 可以用造型減或加 $ 影埋家庭照, 重可以攞走全部 files, 影得好, 價錢亦唔貴!

原帖由 eileenycm 於 09-4-26 22:58 發表
如題

大宅

請問有無k studio嘅電話呀? thanks
原帖由 applecucu 於 09-5-5 14:16 發表
可以試吓 k-studio 係荃灣區

如影小朋友造型, 可以用造型減或加 $ 影埋家庭照, 重可以攞走全部 files, 影得好, 價錢亦唔貴!

男爵府

原帖由 eileenycm 於 09-5-5 22:01 發表
請問有無k studio嘅電話呀? thanks

http://www.k-studio.hk/choice.html

大宅

唔該.

原帖由 peggy@_@ 於 09-5-6 10:43 發表

http://www.k-studio.hk/choice.html

首頁

尾頁

跳至