論盡家傭

跳至

首頁
12345...20

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 dkbaby 於 09-5-17 17:12 發表
印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀! ...

hi,

我個姐姐8月想返印尼, 麻煩你等PM資料給我, 可以嗎?

MANY THANKS!

大宅

http://book.cebupacificair.com/Select.aspx 仲平

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

I have checked for the flight via 汶萊, the maid needs to stay overnite at 汶萊, and take the early flight from 汶萊 to Jarkata on next day.
Then, we may spend much $$ for accommodation. So, at last, i raised the ticket with CX.

原帖由 若茵 於 09-5-17 18:09 發表
日惹我就唔知,不過剛訂左去耶加達,CX, ONE WAY $1260.
點知再上BK,有MAMA話汶萊AIRLINE仲平,ONE WAY好似980,但要轉機.(要比D炒既工人岩晒,唔洗對佢咁好,如果我未出票我都會買呢張)
來回汶萊都平,其次係CI,大約$1400, ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個網站都無去印尼日惹機票買 wor!
原帖由 rainie-ng 於 09-5-17 05:47 PM 發表
http://book.cebupacificair.com/Select.aspx 仲平

男爵府

汶萊AIRLINE做promotion 至6月尾咋!
原帖由 若茵 於 09-5-17 06:09 PM 發表
日惹我就唔知,不過剛訂左去耶加達,CX, ONE WAY $1260.
點知再上BK,有MAMA話汶萊AIRLINE仲平,ONE WAY好似980,但要轉機.(要比D炒既工人岩晒,唔洗對佢咁好,如果我未出票我都會買呢張)
來回汶萊都平,其次係CI,大約$1400, ...

民房

可不可以 pm agent 的資料給我

印印7月返印尼,搵左機間AGENT 問香港去印尼日惹機票,全都要25XX以上,點知搵多機間問,搵到一間TRAVEL AGENT只收入18XX+2XX稅,仲有電子機票,唔使晒時間走去AGENT都搞,大家買機票時記住要格價呀! ...

民房

可不可以 pm agent 的資料給我

男爵府

Pls pm me the ticket details. Thanks.

子爵府

好媽媽勳章

HI, 我都想知呀, 煩請pm 我呀, thanks

大宅

我都想要啊..我工人都係7月要返去啦..可否PM我呢... MANY TNANKS

大宅

I also want it too, please PM me, thank you so much
[url=]

男爵府

我最近都幫印印出了机票六月到泗水, 來回都是18XX(連稅) 直航, 14天, 我都你問了很多間先出

別墅

some cheaper tickets need to fix the departure date and cannot change date, need to be careful, better to issue a ticket with at least 14 days validity

複式洋房

我工人6月返去泗水3個星期左右, 俾agent攪, 搭GA, $2,677包稅, 都ok啦
Belle I Love

民房

我聽o個AGENT 話, 6 月可能會調整燃油TAX, 早D出飛好D.

民房

Can you please PM me the details. Many thanks !

民房

可唔可以pm資料比我,我個印印6/09返泗水,謝謝!

原帖由 tszhuentong 於 09-5-18 19:10 發表
我最近都幫印印出了机票六月到泗水, 來回都是18XX(連稅) 直航, 14天, 我都你問了很多間先出

大宅

可否pm or email agent 的資料給我?
My email : [email protected]

Thanks a Lot!

首頁
12345...20

尾頁

跳至