潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問...我想買隻"綠圈"....不過又唔捨得一次過比晒4皮幾......大家知唔知邊度有得做分期?
我有朋友話信和有地下有間錶鋪有..不過我又擔心...係A貨.............

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

原帖由 yuyu1219 於 09-5-22 23:05 發表
我想問...我想買隻"綠圈"....不過又唔捨得一次過比晒4皮幾......大家知唔知邊度有得做分期?
我有朋友話信和有地下有間錶鋪有..不過我又擔心...係A貨............. ...

好似周死死,同周大吠,好似有分期呀,妳試下問下羅.
信和樓下有2間,一間是水貨店,一間是2手店,妳自己睇清楚d啦.(樓主,綠圈水貨應該唔洗4皮野)
另外,據我所知,近年有d超A貨,像真度都好堅,妳如果唔太熟,最好買行貨啦.
我要食牛柳

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

以我所知信用咭都有分期架(咭完以後), 不過, 要俾利息,

見意樓主去 d 大錶行買 ......

大宅

thanks大家!!!!!我幾間金行都問過,佢地話無..咁唔知大家知唔知東方/英皇那些最多幾多折同埋有無分期呢?(sorry..我應該自己去問...不過見問開就問埋)
原帖由 咸濕大師 於 09-5-23 01:45 發表

好似周死死,同周大吠,好似有分期呀,妳試下問下羅.
信和樓下有2間,一間是水貨店,一間是2手店,妳自己睇清楚d啦.(樓主,綠圈水貨應該唔洗4皮野)
另外,據我所知,近年有d超A貨,像真度都好堅,妳如果唔太熟,最好買行貨啦. ...

侯爵府

原帖由 yuyu1219 於 09-5-23 10:32 發表
thanks大家!!!!!我幾間金行都問過,佢地話無..咁唔知大家知唔知東方/英皇那些最多幾多折同埋有無分期呢?(sorry..我應該自己去問...不過見問開就問埋)

勞域治,正常walkin(行貨),只會有8%discount,如果妳想羅多d discount,妳要識人啦,羅到幾多,就要睇妳自己face啦.
我要食牛柳

水晶宮

It depends which model you want. Some hit model like daytona black dial of course no discount (even no stock). Green hand 8% off. 116400GV I bought last week from AD just listed price but accept credit card.

大宅

accpet credit card???分期嗎???which shop???
原帖由 bmuimami 於 09-5-24 00:46 發表
It depends which model you want. Some hit model like daytona black dial of course no discount (even no stock). Green hand 8% off. 116400GV I bought last week from AD just listed price but accept cre ...

水晶宮

原帖由 yuyu1219 於 09-5-24 13:53 發表
accpet credit card???分期嗎???which shop???
Sorry! Not by instalments Just by card only. If you want to make instalments, you may ask directly to bank! The AD located at Des Veoux Road Central

大宅

ok...thanks....
原帖由 bmuimami 於 09-5-24 14:38 發表
Sorry! Not by instalments Just by card only. If you want to make instalments, you may ask directly to bank! The AD located at Des Veoux Road Central

大宅

請問 AD 個全名係 ?

原帖由 bmuimami 於 09-5-24 00:46 發表
It depends which model you want. Some hit model like daytona black dial of course no discount (even no stock). Green hand 8% off. 116400GV I bought last week from AD just listed price but accept cre ...

侯爵府

原帖由 ts07an 於 09-5-25 12:57 發表
請問 AD 個全名係 ?

AD=Authorised Dealer
我要食牛柳

大宅

哦 ! 原來係咁, 真係唔該晒 !

原帖由 咸濕大師 於 09-5-25 15:14 發表

AD=Authorised Dealer

男爵府

買勞力士,當然要去信得過的老字號啦。
比得起幾萬蚊,當然想買正貨,所以你可以考慮去周生生、周大福、東方錶行等有名氣的店舖。
我之前係東方買過錶,我覺得都幾好。服務態度好。
(利益申報,我並非在東方錶行返工)
買勞力士只得92折,應該其他店舖都係得92折,除非你認得錶行的SALES,否則,間間都得92折。

再者,"綠圈"係特別版,又不是間間都有得賣。所以你要問清楚。
我個人覺得綠圈真係好靚。希望你能夠買到隻抵買的綠圈。

原帖由 yuyu1219 於 09-5-23 10:32 發表

子爵府

我在周金金買過,個售貨員 (好熟),佢話買勞無折 自己拿都無,因佢地是代售,係咪真係無 折架 ?定係我買個隻是 HIT款 (常斷貨吾憂賣) ?

大宅

係呀,綠圈真係好靚..心大心細...不過,我決定明天去周金金買啦......
原帖由 lokyiumum 於 09-5-26 07:35 發表
買勞力士,當然要去信得過的老字號啦。
比得起幾萬蚊,當然想買正貨,所以你可以考慮去周生生、周大福、東方錶行等有名氣的店舖。
我之前係東方買過錶,我覺得都幾好。服務態度好。
(利益申報,我並非在東方錶行返工)
買勞力士 ...

男爵府

呃鬼你咩,點會無折呀,差在比到幾折你姐,9年前我都係響周金金買,個sale比到82折我喎

原帖由 daniel44 於 09-5-26 10:15 發表
我在周金金買過,個售貨員 (好熟),佢話買勞無折 自己拿都無,因佢地是代售,係咪真係無 折架 ?定係我買個隻是 HIT款 (常斷貨吾憂賣) ?

水晶宮

原帖由 codychan 於 09-5-26 20:25 發表
呃鬼你咩,點會無折呀,差在比到幾折你姐,9年前我都係響周金金買,個sale比到82折我喎

Maybe daniel44 is asking for Daytona ...... It is very hard to have one in 'normal price' ar

侯爵府

原帖由 codychan 於 09-5-26 20:25 發表

9年前?妳係岩喎,現在真係92折
我要食牛柳

侯爵府

原帖由 daniel44 於 09-5-26 10:15 發表

妳個隻是什麼款來呀?Daytona?
我要食牛柳

大宅

周金金同周大叔都有92折呀!!!!!!
原帖由 咸濕大師 於 09-5-26 21:30 發表

9年前?妳係岩喎,現在真係92折

首頁

尾頁

跳至