自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

解 釋 失 蹤 原 因
梁 淑 貞 : 需 要 冷 靜

07:46pm 瀏覽次數:493 回應:3

臻 美 黃 乾 亨 學 校 校 監 梁 淑 貞 , 今 晚 7 時 多 抵 達 教 育 局 , 與 教 育 局 舉 行 會 議 。

臻 美 黃 乾 亨 學 校 校 監 梁 淑 貞 , 今 晚 7 時 多 抵 達 教 育 局 , 與 教 育 局 舉 行 會 議 , 討 論 處 理 臻 美 黃 乾 亨 學 校 辦 學 權 的 過 渡 安 排 。

梁 淑 貞 到 場 時 , 被 傳 媒 問 到 為 何 會 失 蹤 多 天 時 , 梁 淑 貞 表 示 自 己 需 要 冷 靜 , 需 要 空 間 休 息 , 所 以 去 了 靈 修 。

被 問 到 校 監 資 格 可 能 會 被 撤 銷 時 , 梁 淑 貞 表 示 不 緊 要 , 最 重 要 是 辦 好 教 育 。

王國長老

王國長老

你地信嗎? 靈修? 呢個重要關頭靈修? 將自己靈修放在職務之上?
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

吹水唔抹咀,仲搵宗教撻人,佢都得架囉

盡我一己之力,發放正能量!

男爵府

收皮啦
教壞細路...一有咩事就走去逃避!

王國長老

王國長老

靈修係好, 但都要做左正事先,拖欠呢樣果樣唔俾錢, 不負責任咁走左去, 仲要話俾人知靈修....
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

報紙話佢個雙連單位放緊盤, 如果係真, 可能拖得就拖, 揾水救火!!!

子爵府

老實講,唔好話我以貌取人,或馬後砲,睇佢個造型,同佢像潑婦罵街的談吐,我真係唔會比我仔女讀佢做校長的學校!

唉,真正鬧劇一場!

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

真係頂佢唔順,出左事潛水又話去左靈修...

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

睇下佢今次點 " 拆"

男爵府

我信, 靜思己過麻.....

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

靈修....

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

信佢啦!
一仔快啲起佢底啦!

子爵府

講真...橫睇掂睇亞梁小姐都唔似個校監

子爵府

其實我真係唔明,點解咁多家長咁擁護佢既呢?

呢d吹水唔抹咀既所謂基督徒,聽佢講一次野就現晒形啦,知佢咩料啦;最難頂既就係佢唔只滿口仁義道德, 仲一開口都應該知佢無咩學術水平啦, 點擔任校長呀?

我聽朋友講,好像在家長群中,竟然連大學教授都有, 唔係嗎!!??咁都會有?

最離譜就係連教育局d senior management 同"飯焦"都比呢位仁兄點到七彩?!而家教育局就像被人狠狠地打了一巴!

琥珀宮

香港有2大龍鳳神棍!!!!:;pppp: :;pppp: :;pppp:

珍珠宮

佢驚再唔出嚟俾人通輯?

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 cy101 於 09-6-4 00:51 發表
香港有2大龍鳳神棍!!!!:;pppp: :;pppp: :;pppp:

講得好

首頁

尾頁

跳至