跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有沒有人小朋友小一派聖母聖心?或現在讀這間學校.
間學校好嗎?

複式洋房

大宅

我小朋友今年都派去聖母聖心小學,我都對這間學校了解不多,幸好在另一個 post 看見有家長評論這間學校,都是比較正面,老師有愛心,不過就比較低調。我只是希望小兒能開心過小學生活,我相信每間小學都有成績好與不好的學生,差異應該不會太大,家長的角色才是最重要,我自己會盡量做好這個角色。

原帖由 pw168pw 於 09-6-8 12:30 發表
有沒有人小朋友小一派聖母聖心?或現在讀這間學校.
間學校好嗎?

複式洋房

回覆 3# lyfwyy 的文章

THANKS!

大宅

畀面勳章

我同我兩個妹都係讀聖母聖心架 ok架個間 唔算太好又唔算太差囉 d miss都幾好架 我而家廿幾歲 都有d miss記得我架(返工撞到) 記得個時返學好開心架 成日幫老師做呢樣做個樣 哈哈 不過我讀個時 同而家應該有好多野唔同左囉 因為我最鈿個妹而家仲讀緊聖心 我知好多野唔同左 如果你想知多d 我可以叫我媽咪上黎話你知^^
bibi

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

請問你介唔介意說你派了那一間中學 ? THANKS!

原帖由 phoebe0427 於 09-6-10 18:28 發表
我同我兩個妹都係讀聖母聖心架 ok架個間 唔算太好又唔算太差囉 d miss都幾好架 我而家廿幾歲 都有d miss記得我架(返工撞到) 記得個時返學好開心架 成日幫老師做呢樣做個樣 哈哈 不過我讀個時 同而家應該有好多野唔 ...

首頁

尾頁

跳至