想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 sweetiecoco 於 09-6-13 17:51 發表
如題

您可以睇多2日, 因 綠d 要排卵後 第12日先有淺下線

伯爵府

我試過2次,正正在第10日有50%深粗,
BUT第11日淺晒,幾乎睇唔到,
根住果次M來就好多血塊,量又多,
我都唔知係咪受到精但著床唔好?
有冇人知?

大宅

今日DAY35, 但一路都仲係淺線..有點擔心

複式洋房

原帖由 sasatt 於 09-6-13 21:55 發表
我試過2次,正正在第10日有50%深粗,
BUT第11日淺晒,幾乎睇唔到,
根住果次M來就好多血塊,量又多,
我都唔知係咪受到精但著床唔好?
有冇人知?

我試過用驗孕棒驗到bingo(Day 26),即日見血,醫生話係化學性懷孕(即著床唔穩),嗰次M早左幾日,量好多,瞓著覺到感覺到流量超多。

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 kamany 於 09-6-14 08:36 發表

我試過用驗孕棒驗到bingo(Day 26),即日見血,醫生話係化學性懷孕(即著床唔穩),嗰次M早左幾日,量好多,瞓著覺到感覺到流量超多。

咁係醫生度有無再驗 ? 自己驗係咪好淺色 ?

有可能係著床唔好.

大宅

del

瑪瑙宮

原帖由 lingling817 於 09-6-14 10:45 發表
想問下如果day34綠d有好淺既線(無晒紅d, 所以無得用紅d double confirm), clearblue有+號 (淺但都睇到).

第二日day35曼仔都有線 (都係淺但睇到係明顯有線), 當日去診所check, 佢支棒都係有線但好淺, 咁個醫生話咁樣 ...

你應該係有 左, 但作小產. 而家仲流好多 ? 如果無肚痛之類, 暫時多d 臥床休息.

祝安康~~

首頁

尾頁

跳至