自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

Reference: 不是我的blog, 是案中人的blog

Title: 正生書院事件報導嚴重失實,自稱東方記者無故侮辱我媽媽! 已向東方報業發出投訴信!

http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=13460&suc=1#rte

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

子爵府

請問某些梅窩居民, 無故嚴重失實的侮辱正生書院的學生, 正生書院又可以向哪裡投訴?

原帖由 AKLAMY 於 09-6-21 21:47 發表
Reference: 不是我的blog, 是案中人的blog

Title: 正生書院事件報導嚴重失實,自稱東方記者無故侮辱我媽媽! 已向東方報業發出投訴信!

http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=13460&suc=1#rte ...

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 viewer 於 09-6-21 23:04 發表
請問某些梅窩居民, 無故嚴重失實的侮辱正生書院的學生, 正生書院又可以向哪裡投訴?

梅窩風格~~~太梅窩

珍珠宮

好媽媽勳章

大宅

梅窩居民mouth:

大宅

男爵府

畀面勳章

唉!梅窩 ...已經對呢個地方同嗰d人...反感非常

公爵府

Agree~~~~

原帖由 monchan 於 09-6-21 23:16 發表

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 monchan 於 09-6-21 23:16 發表

very agree with you... 成班人好似癲咗咁...
正生班細佬被人噤住黎打咁..

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

me too

子爵府

冇野好講

別墅

唔好意思,我睇到笑左出黎,因為每句野最小都有<本人>呢兩隻字,有時一句兩個..真係幾好笑
我淨係睇到本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人本人

禁止訪問

畀面勳章

別墅

agreed, 黑人憎

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 AKLAMY 於 09-6-21 21:47 發表

http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=13460&suc=1#rte ...

如事件屬實, 真係新聞界之恥 !!!

以為娛樂記者係咁je, 港聞版都攪成咁 !!!!

男爵府

牛精仔...好欣賞妳/你幫理不幫親...

原帖由 牛精仔 於 09-6-22 00:01 發表
如事件屬實, 真係新聞界之恥 !!!

以為娛樂記者係咁je, 港聞版都攪成咁 !!!!

別墅

歡迎正生書院既同學 , 黎BK訴心聲 , 我地歡迎佢地 , right ?

[img align=left]http://usera.imagecave.com/kae/e6.gif[/img]

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

車...出面天大地大,唔係只得一個島先容納小小一班迷途知返的小朋友,何必仲要咁受氣者...反對果d人唔口臭,聽個d人都聽到厭.

一路話自己冇排擠...但行動擺明排擠,做到出哂面.
<br><br>

大宅

呢兩日去左梅窩,聽到佢地d說話真係好難頂!
講真,班細路唔係殺人放火大奸大惡,佢地先得十幾歲,係咪曾經做錯過事就一世都唔比機會人地改?而家佢地有心去學好、改過,爭取一個正常的生活環境唔過份罷!講真,坐牢的人生活環境都比佢地好!

佢地呢班細路人生仲有好長,呢班居民有咩資格判死人地一世唔可以抬起頭做人咁的款?有無資格癲哂咁岐視班細路?

講真,我唔介意屋苑附近有呢間學校,起碼我見到正生學生的行為、禮貌同態度,點都比起而家屋苑附近的中學生好好多。(我指衰果班)

無一個人能擔保自己的小朋友唔會變壞,但最少一樣係要教識自己的小朋友要世界大同,無任何一個人有資格去批判人、岐視人!

首頁
12345...6

尾頁

跳至