自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

東方x地封面....

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

睇唔到喎

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yes幾靚仔

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

譚詠麟後生都幾靚仔, 我都曾經係佢fans!!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

譚詠麟的兒子原來都英俊

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好溫文正氣
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

男爵府

禁止訪問

別墅

譚詠麟令我好反感.....又係一個衰男人...
包29

男爵府

原帖由 wendy09 於 09-6-23 19:47 發表
譚詠麟令我好反感.....又係一個衰男人...
包29

我冇買.....

但見到封面就係話...大婆..2奶惡鬥...

咩亞倫仔....繼承五億身家...!!!!!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

ok喎

男爵府

阿倫身家厚 大婆二奶惡鬥
阿倫仔承繼5億

5 8 歲 譚 詠 麟 ( 阿 倫 ) 享 盡 齊 人 之 福 近 廿 年 , 膝 下 亦 有 獨 生 愛 子 譚 曉 風 , 但 隨 着 年 前 阿 倫 爸 爸 譚 江 柏 過 身 , 兩 房 在 訃 聞 上 爭 排 位 , 兩 房 多 年 積 怨 終 被 揭 開 。 元 配 髮 妻 莎 莉 ( 楊 潔 薇 ) 與 阿 倫 相 守 逾 3 0 年 , 潛 心 向 佛 之 餘 專 心 打 理 阿 倫 數 億 財 產 , 惟 夫 妻 關 係 已 淡 如 水 , 而 誕 下 譚 曉 風 的 朱 詠 婷 ( W e n d y ) , 雖 明 顯 獲 阿 倫 疼 愛 , 但 只 有 兩 層 樓 揸 手 , 隨 着 金 叵 籮 譚 曉 風 日 漸 成 長 , 二 房 日 見 得 寵 , 畢 竟 獨 子 最 終 會 承 繼 大 部 分 身 家 , 保 守 估 計 達 5 億 資 產 , 母 憑 子 貴 的 W e n d y , 隨 時 成 為 最 後 大 贏 家 , 人 財 兩 兼 得 。

2奶有個金叵籮

sure win

珍珠宮

呢件事話俾大家知,唔好為個男人犧牲咁多,唔見光,唔生仔,到最後又如何???
當初如果有下一代,今日楊女仕會好過啲,無咗個男人,仲有小朋友吖.
當日見到嗰篇'付'文,連妻子嘅地位都無,只可說是平妻,只因要保住二奶面子,作為女人,好戥佢難過.

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

個仔似mami

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

真係OK 喎.

都有D似亞倫.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 nz 於 09-6-23 08:54 PM 發表
呢件事話俾大家知,唔好為個男人犧牲咁多,唔見光,唔生仔,到最後又如何???
當初如果有下一代,今日楊女仕會好過啲,無咗個男人,仲有小朋友吖.
當日見到嗰篇'付'文,連妻子嘅地位都無,只可說是平妻,只因要保住二奶面子,作 ...

咁如果佢係學佛應該唔會計較呢 D, 或者有可能係經佢同意咁寫得 29 同仔可以見光.... 內情係點都係得佢地幾個知.... 雜誌講的就當得啖睇下算啦....

男爵府

畀面勳章

真係OK喎!

子爵府

原帖由 mclam 於 09-6-23 19:04 發表
譚詠麟後生都幾靚仔, 我都曾經係佢fans!!

ME TOO
但大大下又覺得張國榮原來仲正!!

大宅

佢個仔讀邊間中學同小學?

男爵府

佢個仔ok架, 可能又打算入娛樂圈.

首頁

尾頁

跳至