自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

眨眼間又一個月喇,搵工真係唔容易,究竟我想搵一咩工呢?為興趣嘅?還是為兩餐呢?摸不著頭腦!想投考kmb!不過實在負唔起咁大嘅責任!
好想搵一份學造麵包嘅工,但諗深一層,邊有人請一個咁老嘅人做學徒架?算罷啦......繼續隨遇而安!

大宅

好媽媽勳章

no. 1

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 weiwai 於 09-5-14 02:35 發表
no. 1
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Good Morning, again

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

路遙知馬力,日久見人心!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

...早晨~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

早早~

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原價$148,有時有信用卡優惠$108 or $118~
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-5-14 00:31 發表
唔知幾銀呢...真係流嘅~:lol :lol

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

雖則唔係栓塞,咁係嘜呀.
一夜夫妻價囉
原帖由 hehalady 於 09-5-14 00:43 發表
峰迴路轉

娜媽今日睇咗個全科醫生(1st 應診 gar jar),呢個醫生平靚正,係 d 街坊 & 姊妹先前推介嘅 .... touch wood,我成日話如果搵日要見靚仔,就會見吓佢 .... 咁今日帶大少見靚仔,睇佢有紋有路,咁同大少攞完藥就自己都入去見吓靚仔哥 ....

靚仔哥嘅意見係:唔係血管栓塞情況,無需入廠攪到咁大 wok ....

靚仔哥比咗 3 days 藥,盛惠 ... 你哋估吓幾銀吖

版主

比人半夜截糊:lol
原帖由 hehalady 於 09-5-14 07:39 發表

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

真係抵
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-5-14 01:48 發表
護士長 vs 靚仔哥,咁我都相信靚仔哥,起碼佢用對眼望過吓先啦,總之妳自己要留意吓,真係唔對路就去check吓喇!

$109700

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

都抵過芒果豬屎cake wor:lol :lol ,相比之下真係大件夾抵食:lol :lol
原帖由 小草 於 09-5-14 09:20 發表
原價$148,有時有信用卡優惠$108 or $118~

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Good morning~~~

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

盡快諗清自己係想點,我覺得閒得愈耐鬥心同推動力就愈減,不過我都明白有時,唔係你想點就點既

依個可以試下...好似講考左都要等,所以想既點解唔試下
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-5-14 02:04 發表
眨眼間又一個月喇,搵工真係唔容易,究竟我想搵一咩工呢?為興趣嘅?還是為兩餐呢?摸不著頭腦!想投考kmb!不過實在負唔起咁大嘅責任!
好想搵一份學造麵包嘅工,但諗深一層,邊有人請一個咁老嘅人做學 ...

珍珠宮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

感謝主!

但係 lor,咁係咩呢??

原帖由 hehalady 於 09-5-14 00:43 發表
峰迴路轉

靚仔哥嘅意見係:唔係血管栓塞情況,無需入廠攪到咁大 wok ....

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

未搵到工,有無想過去做下義工??
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-5-14 02:04 發表
好想搵一份學造麵包嘅工,但諗深一層,邊有人請一個咁老嘅人做學 ...

版主

正呀!睇到有d感動~:loveliness:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2280319&extra=page%3D1&page=1

珍珠宮

如果我係現場一定跳埋一份
原帖由 小草 於 09-5-14 10:03 發表
正呀!睇到有d感動~:loveliness:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2280319&extra=page%3D1&page=1

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

睇完真係令人好開心...我諗我係現場都會郁gar:lol
原帖由 webjen 於 09-5-14 10:20 發表
如果我係現場一定跳埋一份

子爵府

首頁

尾頁

跳至