親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

呢個暑假, 會否同屋企人一起跟康泰去旅行?

男爵府

好媽媽勳章

岩岩去睇完打算報團, 有乜唔妥??

原帖由 Creamyhouse 於 09-6-27 14:23 發表

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 IRON 於 09-6-27 14:50 發表

康泰有咩問題呀?
Latte, 又名臭TE或臭喵

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 IRON 於 09-6-27 14:50 發表

IRON,

你打算去邊度呀? 我想去泰國呀

男爵府

好媽媽勳章

hi veronna,

泰國4月去左啦, 今次去台灣, 因仔仔想去baby boss.

原帖由 veronna 於 09-6-27 15:11 發表

IRON,

你打算去邊度呀? 我想去泰國呀

伯爵府

原帖由 IRON 於 09-6-27 15:47 發表
hi veronna,

泰國4月去左啦, 今次去台灣, 因仔仔想去baby boss.

我舊年去左台灣, 今年想去泰國. 見佢好平, 都係千零蚊.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

幾年前跟過康泰去布吉, 非常非常之差, 從此以後再無跟康泰.

大宅

原帖由 Creamyhouse 於 09-6-27 14:23 發表

跟2次,第一次:差
第二次:好
暑假會跟第3次....

男爵府

好媽媽勳章

haha......岩岩同我地調轉, 不過泰國局勢不穩, 要小心哦.

原帖由 veronna 於 09-6-27 17:44 發表

我舊年去左台灣, 今年想去泰國. 見佢好平, 都係千零蚊.

子爵府

我覺得好唔好係關個領隊既事黎既~

伯爵府

原帖由 IRON 於 09-6-28 12:00 發表
haha......岩岩同我地調轉, 不過泰國局勢不穩, 要小心哦.

我今日有朋友都話泰國係靠旅遊業, 上次出事幾乎拖垮, 所以唔會再俾d咁既事發生.

我今日報左喇. 不過好唔抵, 因為要趕返黎阿仔謝師宴,早一日同遲一日都每人差左三百大洋. 我問個職員點解, 佢話佢都唔知架, 果邊成日都唔同, 所以價錢都有分別. 我心諗唔係愈近暑假愈貴咩

不過都算啦, 因為往年去到月中先開始放假, 如果月中就要多成千蚊, 今年提早放先可以有咁平. 難得機會.

伯爵府

IRON,

你上次有冇睇人妖SHOW. 其實啱唔啱小朋友睇架? 我原先選左另一個團, 不過佢冇早一日出發. 係唔包人妖SHOW, 但有夜游湄南河. 我仲話正. 點知早一日就冇湄南河但就包左人妖SHOW.

侯爵府

我今晚啱啱從 korea 返嚟, 我覺得好開心喎, 5 days 全無悶場, 除咗領隊講 history 時 d 團遊個個都好 nice 等...
我覺得係關領隊, 團友合唔合作等

子爵府

好媽媽勳章

我想問吓有無人跟過康泰去南非? 掂唔掂呀?

男爵府

好媽媽勳章

hi veronna,

haha.......上次我地一家3口同埋我媽一齊去, 當然無睇show啦(想俾阿媽鬧咩), 個團去遊河, show就自費, 我諗點都唔會岩小朋友睇卦........(除非係bb唔識)

有晚去左好高果座大廈食自助餐, 團包埋既, 幾ok喎, 因我媽有個好友嫁左去果邊, 仲叫埋佢一齊食(當然係我地俾$$), 個導遊仲安排我地自己一張獨立窗口台.

有媽咪話主要睇導遊好唔好, 我都好同意, 因果團2個導遊都好正, 真係盡心盡力做到客人要求, 臨尾俾完小費老公仲醒多幾條紅衫魚.

原帖由 veronna 於 09-6-28 18:22 發表
IRON,

你上次有冇睇人妖SHOW. 其實啱唔啱小朋友睇架? 我原先選左另一個團, 不過佢冇早一日出發. 係唔包人妖SHOW, 但有夜游湄南河. 我仲話正. 點知早一日就冇湄南河但就包左人妖SHOW. ...

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

曾經十年前試過

大宅

你跟邊間旅行社呀, 邊個團NO呢

原帖由 cubixluk 於 09-6-29 01:25 發表
我今晚啱啱從 korea 返嚟, 我覺得好開心喎, 5 days 全無悶場, 除咗領隊講 history 時 d 團遊個個都好 nice 等...

男爵府

原帖由 cubixluk 於 09-6-29 01:25 發表
你回來了, 我都好滿意個導遊, 5天玩我好開心, 導遊非常好 ! 我都覺得跟團去旅行, 好唔好玩關當地的導遊帶得好唔好, 多過那間公司! 我剛去完韓國, 跟康泰!

大宅

好媽媽勳章

因本想同囡囡去長隆, 但又夾唔到時間和不放心new born baby 交低朋友take care, 而手持$2,000 coupon, 不知有冇人可幫忙 exchange?

侯爵府

原帖由 xmanman 於 09-6-30 13:55 發表
你回來了, 我都好滿意個導遊, 5天玩我好開心, 導遊非常好 ! 我都覺得跟團去旅行, 好唔好玩關當地的導遊帶得好唔好, 多過那間公司! 我剛去完韓國, 跟康泰! ...

係喎... 我吔都好開心, 我沉晚仲打比領隊, 叫佢買野 tim
當地果韓國人 ( 佢主力影相 ) 好靚仔 , 我吔冇當地導遊, only 領隊渣....

so 我都覺得好唔好玩, 在乎自己投入否, 團友合作否 & 領隊好唔好等..... 少一樣野都唔得囉

首頁

尾頁

跳至