想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

7月12日00:30 am左右用綠d,,紅d有淺色下線,,
伹綠d就冇下綠,,今早起床時10 am 左右去摷返來䏲,,
條綠d 有好幼好淺色下線

唔知係咪我將紅綠d 一齊放返入綠d錫紙袋,,
係兩支平放好貼咁,,會唔會係紅d 染咗落綠d到呀???
所以有綠d 下線呀???????

我6月28日來m ,,7月6 日 DoDo,,近三四次m 期係23 ,24日週期
會唔會咁快驗到有 B B 呀 ????????

大宅

如果紅d同綠放埋一齊, 紅d既色會走左去綠d度架. 你今日day 幾呀??

複式洋房

我6月28日來m ,,,我唔識計呀
原帖由 dchanl 於 09-7-12 23:27 發表
如果紅d同綠放埋一齊, 紅d既色會走左去綠d度架. 你今日day 幾呀??

大宅

你而家d15咋喎, 應該無咁快可以check到. 你幾時排卵架??

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 fayecat 於 09-7-12 23:29 發表
我6月28日來m ,,,我唔識計呀

你今日 DAY 15 , 係咪 排卵咋 ?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 fayecat 於 09-7-12 23:22 發表

係兩支平放好貼咁,,會唔會係紅d 染咗落綠d到呀??? ...

應該係紅D 既色走左去綠D 度. 因如你係 BINGO的話, 紅D 應該係深粗.

你 23-24日 CYCLE ? 如果係 , 大約 DAY 9-10 排卵, 大約係 DAY 21-22 可以CHECK BINGO.

複式洋房

唔該曬,,,我等多幾日再驗先
原帖由 miffymiffy 於 09-7-12 23:40 發表

應該係紅D 既色走左去綠D 度. 因如你係 BINGO的話, 紅D 應該係深粗.

你 23-24日 CYCLE ? 如果係 , 大約 DAY 9-10 排卵, 大約係 DAY 21-22 可以CHECK BINGO. ...

大宅

fayecat, 我同你差唔多時間可以check bingo. 祝一齊bingo.

別墅

原帖由 fayecat 於 09-7-12 23:22 發表

係兩支平放好貼咁,,會唔會係紅d 染咗落綠d到呀??? ...

I'm 25/6 have M. Still waiting waiting..... hope you bingo this cycle~~

大宅

cutiegirl07, 我都希望你可以bingo. 一齊努力!! 加油!!

複式洋房

大家好,我最近d m都好似好亂,唔識計
我5月係13號,6月係10號,今個月係5號,
咁我幾時係排egg日呀,thank you!!

瑪瑙宮

原帖由 devilming 於 09-7-13 16:07 發表
大家好,我最近d m都好似好亂,唔識計
我5月係13號,6月係10號,今個月係5號,
咁我幾時係排egg日呀,thank you!!

你CYCLE 係 25-28日, 大約 D 11-14排卵 (15/7-18/7) , 呢幾日可 以 隔日 DODO

別墅

原帖由 dchanl 於 09-7-13 10:14 發表
cutiegirl07, 我都希望你可以bingo. 一齊努力!! 加油!!

thank you.

when will you check bingo?

大宅

我18/7可以check. 你呢?

大宅

我都係差吾多日子check bingo. 下個月一齊過板。

Miffy, 我有用紅D, 但紅D有時好淺色有時就夠深色,如淺色係咪即係d卵吾夠大(我體溫係有變化,所以應該有排旦),使到條紅D會淺色D???我通常都會check到無色才停止check囉。

原帖由 dchanl 於 09-7-12 23:47 發表
fayecat, 我同你差唔多時間可以check bingo. 祝一齊bingo.

首頁

尾頁

跳至