跳至

首頁

尾頁

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

多謝咁多位攪手~辛苦晒

洋房

Thanks!

Looking forward 1 year old party

別墅

thank you sooooooooooooooo much

複式洋房

Thank you 咁多位攪手!!

大宅

Any photo to share?

大宅

Many thanks for all helper!!!
My BB happy so much,
see you on 1years old's b'day party!!!

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

原帖由 snoopymom 於 09-7-13 08:35 發表
Any photo to share?

係啦~~幾時有相睇呀??

大宅

畀面勳章

真係有勞咁多位, 我地一家三口都玩得好開心, bb又識到咁多朋友仔~ 希望我地有機會多d約出黎, 唔好等到一年歲咁耐la!

大宅

見到你地玩得咁開心,我都好想去,不過個時報名已經FULL晒,希望會搞1YEAR HAPPY啦

複式洋房

It was a great party...咁大個女都未去過有咁多BB既 party, 真壯觀呀

我老公都有影左小小相,佢resize緊,遲d share 俾你地睇丫。

有些會獨立PM 你地.......

複式洋房

見到大家都玩得開心, 真係好感動呀! 雖然時間好短, 亦唔夠時間大家溝通, 希望以後有機會大家一齊再玩過, 下次大家比多d意見, 攪得再好d! 我無乜映相呀.....所以都好希望睇人地既相, 可以share就更好啦.

大宅

Click below link to see BB 6 month party photo.

http://www.fotop.net/SAMSAM/SAMSAM316

SSAAMM

大宅

多謝所有攪手!! 個party好好玩, 個蛋糕好靚, 又有玩具比bb玩, 好想快d再有聚會

我哋同個仔都玩得好開心, 仲收咗好多禮物. 好開心囝囝得到最上鏡bb & 最似模似樣bb/父親. 多謝投票支持我囝囝嘅父母.

複式洋房

Thank you SSAAMM! Finally I have several nice photoes here!
原帖由 SSAAMM 於 09-7-13 23:38 發表
Click below link to see BB 6 month party photo.

http://www.fotop.net/SAMSAM/SAMSAM316

SAMSAM

複式洋房

好可惜呀! 無同你囝囝一齊映相呀.
原帖由 CC113 於 09-7-13 23:55 發表
多謝所有攪手!! 個蛋糕好靚, 又有玩具比bb玩, 好想快d再有聚會

我哋同個仔都玩得好開心, 仲收咗好多禮物, a big surpise!

Thank you very much!! ...

大宅

我都想仔仔同所有bb做個好朋友, 不過佢又飲奶又瞓覺, 都無咩時間玩. 真係可惜.

原帖由 Jan_Ma 於 09-7-14 00:02 發表
好可惜呀! 無同你囝囝一齊映相呀.

大宅

畀面勳章

原帖由 CC113 於 09-7-14 00:05 發表
我都想仔仔同所有bb做個好朋友, 不過佢又飲奶又瞓覺, 都無咩時間玩. 真係可惜.
係lu, 同你同枱都無時間玩, 好在最後都一齊同埋廷軒影返幾張相, Summer可以同兩位靚仔影相真係好 ~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

係呀, 廷軒好開心同咁多公主 & 王子一齊映相 & 玩呀 ! 真係唔夠時間呢 , 每位bb要食奶 又瞓覺覺豬, 最幣係個個BB sleep 既時間都唔同, 夾唔到時間映相& 玩!! 哈哈!! 下次party or 聚會, 一定要補映&玩返夠本!!

原帖由 kit1014 於 2009-7-14 09:26 發表
係lu, 同你同枱都無時間玩, 好在最後都一齊同埋廷軒影返幾張相, Summer可以同兩位靚仔影相真係好 ~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

恭喜恭喜 !! 實至名歸ga!! keep住幫bb映多d靚相啦~~~

原帖由 CC113 於 2009-7-13 23:55 發表
多謝所有攪手!! 個party好好玩, 個蛋糕好靚, 又有玩具比bb玩, 好想快d再有聚會

我哋同個仔都玩得好開心, 仲收咗好多禮物. 好開心囝囝得到最上鏡bb & 最似模似樣bb/父親. 多謝投票支持我囝囝嘅父母.:excited ...

大宅

睇左啲相好開心ah, thanks!!
有無數過夠唔夠29個bb ah??

原帖由 SSAAMM 於 09-7-13 23:38 發表

SSAAMM

首頁

尾頁

跳至