親子旅遊

跳至

首頁
12345...31

尾頁

複式洋房

有無人知道威尼斯人現在推廣『夏日暢快之最』係1人價錢or2人價錢, $1488係平日價嗎? 加埋稅幾錢? 如週末去價錢又如何? 唔該!

禁止訪問

複式洋房

可可爸爸,
週末入住威尼斯人要3千多元, 好似貴咗小小唔多值. 有無澳門平靚正酒店適合2大2小, 週末入住會較平呢?請推介. Thanks!

禁止訪問

複式洋房

我問過一些旅行社要$2K尾,但不包回程船票,加埋就要$3k+.

大宅

我老公啱啱今日book咗, 油ma地旅遊, $4300左右, 兩大兩小, 威尼斯人, 三日兩夜, 包自助早餐或自助午餐4位(自己選早或午餐)4位來回船票.

其實只要book二位大人, 十二歲以下的小朋友可以有free buffut breakfast or lunch, 最多兩位, 所以package 只要加兩張小朋友船票, 我問過好多間旅行社, 好多只係送兩張單程船票, 呢度送四張, 仲要係來回, 也有些不送buffut,所以我叫我老公book時, 要把所有送的東西寫在收據上, 以免比佢反口.

我check過威尼斯人網頁, 我想去的日子要$31xx, 另加15%稅, 只包兩張單程船票, 小朋友有buffut, 冇船票, 船票要$350一張, 計落差不多, 但在香港book咗, 好過上網click咁冒險.

男爵府

好媽媽勳章

我在威尼斯的網上BOOK左, 都出E-MAIL問左佢地, 佢地話可2大2小入住, 叫我係香港買單程船票, 去到CHECK-OUT時佢會比返4張回程船票比我, 我想問一下, 佢比個4張回程船票, 有無MARK低係大人定小童呢?
因為我估佢比個4張都係寫明係贈卷架啦, 咁會唔會無明確MARK低係大人定小童呢, 因為實情我係有4個大人去.

大宅

我老公話船票有mark住小童.

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 kaayee 於 09-7-12 00:31 發表
我老公話船票有mark住小童.

謝謝你呀!不過你個D可能有D唔同呀, 因為你在HK訂, 係油麻地個度比你, 但我係同酒店直接訂個D, 去度先換飛, 所以唔知有無人試過呢?
ANYWAY, THANKS!

男爵府

Mei

請問妳同酒店直接訂,要幾錢?
因我會有3大1小入住?(可住1間房嗎?他們check唔check)
是否$1488+15%1晚,包自助早餐或自助午餐,及回程船票4張(2大2小)

另想問在哪裏可買到金光船票去澳門?幾錢1張船票?

伯爵府

$1499 係1人定2人?

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

請問呢個平唔平呢 ?

http://www.bengsengtravel.com/macau/package/venetian-macao.html
生日月, 開心過

複式洋房

係貴d, 不過真係幾好玩架, 雪嵐BB係游泳池同大運河好玩得好開心.

係坐船返香港果時有d摟計!

別墅

我想問吓足12歲小童船票是否以成人計算??

子爵府

Is it safe for this agent ?

原帖由 雪文 於 09-7-14 10:48 發表
請問呢個平唔平呢 ?

http://www.bengsengtravel.com/macau/package/venetian-macao.html

大宅

原帖由 dder 於 09-7-12 17:57 發表

for 1 room ( 1 king size bed)

they said can be 2 adult and 2 kids

大宅

原帖由 mcc19780401 於 09-7-14 12:07 發表
我想問吓足12歲小童船票是否以成人計算??

yes

水晶宮

唔知呀 , 我係上网睇人哋話呢間平.

原帖由 kukukoo 於 09-7-14 12:39 發表
Is it safe for this agent ?
生日月, 開心過

水晶宮

$1499.-包括15% 稅嗎 ?

原帖由 dder 於 09-7-12 17:57 發表
生日月, 開心過

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 yoyin 於 09-7-9 18:42 發表
有無人知道威尼斯人現在推廣『夏日暢快之最』係1人價錢or2人價錢, $1488係平日價嗎? 加埋稅幾錢? 如週末去價錢又如何? 唔該!

$1,488 係要加 15% (tax & svc fee)... 即係 $1,711.2...

Package 內容如下:
- 豪華分層式皇室套房雙人住宿(設特大雙人床)
- 於峰景餐廳、巴西扒房或藍蛙酒吧餐廳享用早餐2份,或於渢竹自助餐享用自助午餐
- 金光飛航™澳門至香港單程船票
- 仲夏闔家歡優惠:12歲或以下之同行小童,可享免費住宿及早餐,更可免費進入歷險Q立方盡情暢玩(優惠最多只限兩位小童)

亦要注意佢哩個 package 嘅 terms & conditions...

http://www.venetianmacao.com/tw/show/suite_deals/pid/78

哩個 pkg 只係得一張大床嘅房,twins bed 好似係唔同價錢架~~~

同埋... 哩個價錢好似唔 for 星期五、六架...

首頁
12345...31

尾頁

跳至