跳至

首頁

尾頁

大宅

我求其寫住個title 先, 你哋有咩提議我再改啦!

以下係上一年既回顧!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1658313&pid=35895249&page=1&extra=page%3D1#pid35895249

大宅

精靈69bb..魚毛糖果沙翁毛蟲叉燒樣樣齊....kakakaka
原帖由 kb7724 於 09-7-17 14:21 發表
我求其寫住個title 先, 你哋有咩提議我再改啦!

以下係上一年既回顧!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1658313&pid=35895249&page=1&extra=page%3D1#pid35895249

大宅

精靈69BB之魚毛糖果沙翁毛蟲叉燒埋黎啦!!

糖媽好文彩!
原帖由 糖糖B 於 09-7-17 14:37 發表
精靈69bb..魚毛糖果沙翁毛蟲叉燒樣樣齊....kakakaka

大宅

雖然~思叡~無緣做69bb ,

但都好彩做到到小小大姐姐(早幾日出世) ,

入來留低條~腳毛~先

恩叡到此一遊

各位靚媽, 請勿怪我低能

Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~

大宅

69 小怪獸 vs 地球美食!!!

大宅

suki,

我星期日打算帶oscar去屯門公園內果個爬蟲館, 想請問下你知唔知, 應該係邊處泊車好呢?
tks
Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好呀, 呢個名正

大宅

rosita,

屯門公園就係市中心對面咋...行過去好快...如果你去taste同吉之島買野好似有免費泊車...你可以睇吓以下:
http://www.tmtp.com.hk/transport_chi_b.asp
如果唔停屯門市廣場...市中心你去到就見到有几個商場o架啦...都係係屯門公園對面

不過星期日好似打風喎...mama....打風先嚟出動去到咁遠呀????唸清楚好喎!!!

原帖由 rositacmy 於 09-7-17 15:10 發表
suki,

我星期日打算帶oscar去屯門公園內果個爬蟲館, 想請問下你知唔知, 應該係邊處泊車好呢?
tks

大宅

小丑魚, 係第一城後面嘅欣庭軒!

大宅

唔低能....得閒多d嚟遊下呀!!!!

原帖由 rositacmy 於 09-7-17 14:47 發表
雖然~思叡~無緣做69bb ,

但都好彩做到到小小大姐姐(早幾日出世) ,

入來留低條~腳毛~先

恩叡到此一遊

各位靚媽, 請勿怪我低能

...

男爵府

69精靈BB + 口水媽咪

大宅

係囉............激死我呀
我c6一個月先可以放一次星期六或日, 其餘都係放平日,
唸住個仔生日, 專登簡19號放.....點知
放假先妮落雨唔通連個天都唔鍾意我

原帖由 糖糖B 於 09-7-17 15:26 發表
rosita,

屯門公園就係市中心對面咋...行過去好快...如果你去taste同吉之島買野好似有免費泊車...你可以睇吓以下:
http://www.tmtp.com.hk/transport_chi_b.asp
如果唔停屯門市廣場...市中心你去到就見到有几個商場o ...

大宅

原帖由 rositacmy 於 09-7-17 15:43 發表

...

"唔通個天都唔鍾意我!" 呢句 oscar 講會可愛n倍! hahaha!!!

男爵府

拿, 個天正正想考驗下呢個媽咪的EQ, 落雨打風駛嘜驚, 再吾係在家中叫Pizza & 吹candle
原帖由 rositacmy 於 09-7-17 15:43 發表

...

大宅

原帖由 小丑魚 於 09-7-17 16:43 發表
拿, 個天正正想考驗下呢個媽咪的EQ, 落雨打風駛嘜驚, 再吾係在家中叫Pizza & 吹candle

大宅

hahaha....去屋企左近揾間餐廳囉....又唔好咁誇張話連個天都唔鍾意你!!!!想笑C人咩!!!!

...

大宅

最難得係隻佬放假呀MA
仲約哂D朋友, 一齊去爬蟲館睇動物,
跟住去黃金海岸玩沙TIM呀 ,

平時老公唔放假, 我自己真係無本事,
帶哂2兄妹去沙灘嫁
點解要咁對我呀

原帖由 糖糖B 於 09-7-17 16:56 發表
hahaha....去屋企左近揾間餐廳囉....又唔好咁誇張話連個天都唔鍾意你!!!!想笑C人咩!!!!

男爵府

你同Oscar講, 你真霸閉連[莫拉菲]都特燈過黎同你慶祝生日。
原帖由 rositacmy 於 09-7-17 17:12 發表
最難得係隻佬放假呀MA
仲約哂D朋友, 一齊去爬蟲館睇動物,
跟住去黃金海岸玩沙TIM呀 ,

平時老公唔放假, 我自己真係無本事,
帶哂2兄妹去沙灘嫁
點解要咁對我呀

...

男爵府

唉!! [莫拉菲]一黎, 我都好煩...明天哥哥參加游水比賽, 明天中午12點仍掛8號風球或黑雨就會順延下星期日, 正正與水著會阻期, 頭痕

大宅

O......NO

咁又真係幾痕喎

原帖由 小丑魚 於 09-7-18 09:05 發表
唉!! [莫拉菲]一黎, 我都好煩...明天哥哥參加游水比賽, 明天中午12點仍掛8號風球或黑雨就會順延下星期日, 正正與水著會阻期, 頭痕

首頁

尾頁

跳至