自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你用哪公司上網? 月費如何? any special offer?
thank you for your information~~~~~
Kinglong

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

i wanna change the internet company~~~~~
Kinglong

禁止訪問

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

PCCW $150/month

MB 唔記得幾多喇... 哩個月費係佢打唻... 話係長期客優惠唻架~~~

伯爵府

COMPANY $ MB 固網電話線
------------------------------------------
HKBN 228 100 YES
PCCW 150
I Cable 149
I Cable 159 ? YES
香港寬頻 157 25
(24 個月送 $700 超市券, 除番開就 $128/月。)

Kinglong

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

i-cable $149..如果要埋家居電話好似加多10蚊...
不過無要到...因為得2個人...要家居電話無咩用

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

珊瑚宮

環保接龍勳章

PCCW ~ $180
MB ~ 唔記得: badfeel:

男爵府

剛續了香港寬頻 25M, $157 24 個月送 $700 超市券, 除番開就 $128/月。

伯爵府

COMPANY $ MB 固網電話線
------------------------------------------
HKBN 228 100 YES
PCCW 150
I Cable 149
I Cable 159 ? YES
香港寬頻 157 25
(24 個月送 $700 超市券, 除番開就 $128/月。)
Kinglong

子爵府

和X
6MB Internet +固網電話
Monthly cost = HKD14X (24 months contract) HK50超市券(自取)
It is not expensive but not stable.

大宅

10M$112per month.need sign24months 電話have three lines and call waiting and連上網

公爵府

原帖由 sophialing 於 09-7-21 16:31 發表
i-cable $149..如果要埋家居電話好似加多10蚊...
不過無要到...因為得2個人...要家居電話無咩用
我cut la~
諗第二間,因為成座大廈共享無咁好

公爵府

原帖由 貞貞 於 09-7-21 17:56 發表
剛續了香港寬頻 25M, $157 24 個月送 $700 超市券, 除番開就 $128/月。
今日有人sell我25M $168 24個月送$400超市券,你抵d bormouth: 諗緊join唔join?

公爵府

原帖由 謙彤媽咪 於 09-7-22 01:04 發表
10M$112per month.need sign24months 電話have three lines and call waiting and連上網
請問邊間上網好唔好?

大宅

一打風就用唔到,電話連上網.係有線寬頻.before447for three months.唸更續唔續.

大宅

有無人用緊數碼通, 我都諗住轉, 因為pccw太貴

大宅

上次打電話話cut.she say give me three free for me.等下等下,今曰我又話cut.she give me seven months free to me.即係$112per month.

大宅

我唸都續兩年家啦,

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

pcc$246一個月
感激遇上你~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 easonkinki 於 09-7-22 01:15 發表
我cut la~
諗第二間,因為成座大廈共享無咁好

我又無咩問題啵...就算打風果日都仲可以keep到好快...
因為我住果度一係就i-cable...
一係就pccw....

pccw就因為太貴...兼自己以前係staff...
都知道有幾"好"嫁啦....所以我用i-cable囉

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

首頁

尾頁

跳至