美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Hhh

大宅

sorry, 我無野介紹, 但見到你問依間野, 我又好想講...
我見真係通街好鬼多人攞住佢個環保袋, 唔知係咪真係有咁多人用佢d product.
我自己only試過d sample, 有洗面, 有磨沙, 有cream... 我就覺得麻麻地, 試完完全無"想轉用"嘅衝動... 所以唔明佢有幾吸引...
不過, 以price嚟睇, 佢又真係好似好平.

大宅

Ee

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

淨係用沐浴露.

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 全人奶B 於 09-7-24 15:57 發表
我朋友靜係試過佢地d沐浴靈..佢話查係面上好多都好平但又唔敢試 仲有冇人試過覺得ok架?

琴日買左d produt番去試, 試左Paper mask, 打開個mask袋好多gel, 而膚個陣就幾好, 今日覺得都好似唔夠潤(可能我甩緊皮,塊面好乾), 另外買左檸薑洗頭水幾好, 今晚試其他野, 要試多幾日先知~

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

不過價錢都算幾平, 有細支試下, 試左好用先買大支!

大宅

我聽講佢好多sample送, 我試嗰d sample都係人地俾我的.

子爵府

原帖由 昕昕媽媽 於 09-7-24 16:16 發表

琴日買左d produt番去試, 試左Paper mask, 打開個mask袋好多gel, 而膚個陣就幾好, 今日覺得都好似唔夠潤(可能我甩緊皮,塊面好乾), 另外買左檸薑洗頭水幾好, 今晚試其他野, 要試多幾日先知~ ...

我用過佢地好多products, 有水份mask, eye mask, 防晒day cream, night cream, eye essense. 洗面gel, 同toner, 佢地內面仲細分好多吾同牌子product, 要視乎自己皮膚. 吾一定好, 亦吾一定吾好, 你自己先要了解自己皮膚而選對products. 真係好鬼平. 甘除左佢地product, 我一樣有很多其他牌子野. 我覺得洗面很抵, 同出面什麼olay, netrogena差吾多. 不過真係人山人海架, 吾係講笑

珍珠宮

sugar 蔗糖沐浴露都ok 架wow!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

Rr

大宅

我都好了解自己既皮膚架啦~ 美白同補濕都係人都要架啦~但我試過佢既skin care真係完全唔惦呢~

佢既product包裝又有問題,我試過買一支(納米C + 熊果素 柔白水芙蓉面霜)俾我mammy,我mammy後黎用先同我講,話個樽跟本泵唔到d cream,因為佢唔係一買即用,所以都費事換(真空又打開唔到),買左其他牌俾佢用

另一樣就係買左(葡萄籽油),一到貨我就開黎睇,然後我就聞到好似化學油咁味,又似電油,總之就好"益"咁...我即刻打去customer service問,然後佢叫人黎換,我同佢講我唔想要番呢支野,都唔知咩油,後黎都換左其他野

另一個post:
(Re: 彩豐行~用後感

我就勸大家只用洗得掉的東西,折扣後我買了$424,但現在唔多敢用,一來我覺得唔夠潤,最緊要全部都冇生產地,我訂那時問過佢話法國呀日本呀,到見到佢個標簽解釋唔同樽身說明,我再打去問,佢話標簽錯的,我再問生產地,佢話法國料日本料,但在港製造,我即刻俾人笑,大陸人都要來hk shopping你唔怕D嘢含鉛&水銀,仲有D味道好怪。)

skincare包裝又無產地來源,有sis重買過一d包裝日期係未來既skincare....咁既產品你估佢地既生產過程係點呢????

原帖由 familyking 於 09-7-24 17:50 發表

我用過佢地好多products, 有水份mask, eye mask, 防晒day cream, night cream, eye essense. 洗面gel, 同toner, 佢地內面仲細分好多吾同牌子product, 要視乎自己皮膚. 吾一定好, 亦吾一定吾好, 你自己先要了解自己 ...

大宅

呢隻野掂呀!連老人院都order賣比老人家!
(佢無profit)

原帖由 wai001 於 09-7-24 18:02 發表
sugar 蔗糖沐浴露都ok 架wow!!!

複式洋房

我都係淨試過呢隻, 又平又抵
(sugar 蔗糖沐浴露)

大宅

梗係啦,夠平呀~

原帖由 leonora1227 於 09-7-25 12:40 發表
呢隻野掂呀!連老人院都order賣比老人家!
(佢無profit)

大宅

買黎粗用都好呀!

公爵府

me 2夠平抵用, 亂咁揼都5肉赤
原帖由 MissWong123 於 09-7-25 14:52 發表

大宅

Ee

珍珠宮

夏天一般用都ok law!!! 冇咩問題wow!!!

原帖由 MissWong123 於 09-7-25 14:52 發表
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

o甘唔可以話一次o甘o岩唔好彩買o左個有問題o既pump裝返黎,o甘就話佢地d product包裝好有問題law!!!

我大大話用o左成年,用o左起碼5-8支o左右,o甘多次都冇問題!!!

但係我曾經有次用P & G d 唔記得咩咩出晒名牌子o既沐浴露定係洗頭水啦,買o左番黎開黎用先至發現個pump 又係有問題law!!!

(***所以,以P & G d o甘出晒名o既牌子應該包保信得過啦,又唔一定wow,因此我認為平野不一定係唔好o既,不過有時買野係碰o岩好彩定唔好彩啦!!!)

原帖由 MARSTEN 於 09-7-24 19:30 發表
我都好了解自己既皮膚架啦~ 美白同補濕都係人都要架啦~但我試過佢既skin care真係完全唔惦呢~

佢既product包裝又有問題,我試過買一支(納米C + 熊果素 柔白水芙蓉面霜)俾我mammy,我mammy後黎用先同我講,話個樽跟本 ...

大宅

但係佢地既包裝都無寫made in xxxx or product from xxxx....咁你地唔驚架?
不過用過佢有隻沖涼都ok既,但係只有果隻,其他都無野可以定,所以停用左lu...

原帖由 wai001 於 09-7-27 11:04 發表
o甘唔可以話一次o甘o岩唔好彩買o左個有問題o既pump裝返黎,o甘就話佢地d product包裝好有問題law!!!

我大大話用o左成年,用o左起碼5-8支o左右,o甘多次都冇問題!!!

但係我曾經有次用P & G d 唔記得咩咩出晒名牌子o既 ...

首頁

尾頁

跳至