自由講場

跳至

首頁
12345...16

尾頁

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

最佳7名 封華麗美譽

現場嘉賓評審將選出最出色的7名小朋友,頒發「華麗國民榮譽」及大獎,並一起與國王切生日蛋糕。

有咩大獎呀?!生日帽呀?!
你地其餘得獎嘅mami可唔可以話我知呀?!
thanks!!

王國長老

王國長老

我唔知...

不過好想講, 小冰好靚, 好靚...
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

你係唔係其中一個呀?!
我仔仔係著王子衫嗰個呀~~
原帖由 edea 於 09-7-25 19:41 發表
我唔知...

不過好想講, 小冰好靚, 好靚...

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我鐘意夾波入樽既BB,好可愛。

男爵府

係呀,好可愛呀
原帖由 麟媽媽 於 09-7-25 19:45 發表

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 麟媽媽 於 09-7-25 19:45 發表

佢個媽咪好努力....但係台下聽到"BB好慘"
但係個B好可愛。
     [em:14: ]

王國長老

王國長老

好多bb/小朋友都勁得意, 著雞仔衫個bb, 蜘蛛俠個男仔, 青蛙bb仔, 貓仔bb, 金煲呔個男仔, 有個混血兒囡囡(好似係3號), 唱悠悠天地個女仔, 好多好多...都記唔晒...2號個妹妹好可愛, 到佢出場時佢驚到唔識講野, 但之後見佢台上跑跳非常可愛

仲有個男仔著藍色衫, 唔記得名, 但都好出眾(好似7個得獎者第一個上台)

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

王國長老

王國長老

原帖由 tammymhk 於 09-7-25 19:43 發表
你係唔係其中一個呀?!
我仔仔係著王子衫嗰個呀~~

係咪兩姊弟一齊上台?
我冇帶小朋友, 今日單身赴會.

男爵府

我係兩個都有上,不過唔係一齊囉,我仔仔其實補上架咋,佢係其中一個成為華麗國民嗰個囉,30號,話跳舞但又唔敢,之後送左個假蛋糕比國王架.....
我女女就67號做女巫嗰個...
原帖由 edea 於 09-7-25 19:53 發表

係咪兩姊弟一齊上台?
我冇帶小朋友, 今日單身赴會.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 edea 於 09-7-25 19:51 發表
好多bb/小朋友都勁得意, 著雞仔衫個bb, 蜘蛛俠個男仔, 青蛙bb仔, 貓仔bb, 金煲呔個男仔, 有個混血兒囡囡(好似係3號), 唱悠悠天地個女仔, 好多好多...都記唔晒...2號個妹妹好可愛, 到佢出場時佢驚到唔識講野, 但之後 ...

仲有一個B囡超可愛架~~~佢媽咪揹住佢响前面,B囡著西瓜衫同戴左有假髮既頭巾 個樣cute到不得了
另外著和服日本妹都好得意,我係咁撩佢玩,佢就勁笑勁可愛

王國長老

王國長老

原帖由 tammymhk 於 09-7-25 20:01 發表
我係兩個都有上,不過唔係一齊囉,我仔仔其實補上架咋,佢係其中一個成為華麗國民嗰個囉,30號,話跳舞但又唔敢,之後送左個假蛋糕比國王架.....
我女女就67號做女巫嗰個...
...

咁我記得妳對仔女啦, 尤其是囡囡, 著住件披風!
唔怪得小朋友,今日好多小朋友上台都好驚, 咁多人望住, 大家都會體諒既! 夠膽表演真係好勇架啦!

最感動係第一對上台分享既夫婦, 幸好佢地保住左個bb, 大小平安. 個bb好可愛, 爸爸分享緊時想拎個咪.

王國長老

王國長老

原帖由 chunchunbb 於 09-7-25 20:03 發表

仲有一個B囡超可愛架~~~佢媽咪揹住佢响前面,B囡著西瓜衫同戴左有假髮既頭巾 個樣cute到不得了
另外著和服日本妹都好得意,我係咁撩佢玩,佢就勁笑勁可愛 ...

係呀係呀, 兩個b我都記得! 西瓜衫好得意, 著住真係好cute!

日本妹妹都cute! 佢地好可愛, 我地笑到合不攏嘴

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

哈哈~~~我臨走時响counter攞左個黑色BK環保袋同多一支BK筆

王國長老

王國長老

原帖由 chunchunbb 於 09-7-25 20:10 發表
哈哈~~~我臨走時响counter攞左個黑色BK環保袋同多一支BK筆

我都有拎.

今日小冰台上面講bb搽乜佢搽乜時, 我會心微笑~ 記得之前成日同囡囡搽QV Cream, 我都順手當面霜用. 不過後來冇啦, 都係笠左d.

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 edea 於 09-7-25 20:12 發表

我都有拎.

今日小冰台上面講bb搽乜佢搽乜時, 我會心微笑~ 記得之前成日同囡囡搽QV Cream, 我都順手當面霜用. 不過後來冇啦, 都係笠左d.

佢又真係Keep得好好

王國長老

王國長老

佢對腳好修長好靚....身型fit到恨死人....

唔知係咪噴左噴霧絲襪先會咁令令地, 好靚女. 我見到有人問佢要簽名, 可惜我冇帶紙.

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我坐佢後面果行...好多人揾佢影相
     [em:14: ]

王國長老

王國長老

原帖由 vvwinky 於 09-7-25 20:18 發表
我坐佢後面果行...好多人揾佢影相

我都有....

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我好想去架
但我一拖2去唔到

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

首頁
12345...16

尾頁

跳至