親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想住下樹屋or木屋?? 俾d意見呀. thanks.

用戶要求終止服務

木屋/樹屋區離主樓一段路,要去中餐廳/泳池無咁方便.要走一段樓梯才回到房間,晚上應該都幾黑暗,如遇下雨天要小心路滑,所以不太適合年紀太細的小朋友.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

伯爵府

樹屋好細架, 如有小朋友木屋都ok, 佢地房門key有電筒, 所以夜晚都ok

原帖由 aaman 於 09-7-23 11:43 發表
我想住下樹屋or木屋?? 俾d意見呀. thanks.

別墅

thanks. 木屋真係幾靚, 不過同埋囝囝, 我都係住主樓最稳陣.

咁請問多唔多蚊架? 周邊仲有d mud野地方好玩呀??

子爵府

好耐之前都住過木屋, 真係幾得意, 而且間屋都好大, 唔知而家果度變成點呢????

原帖由 pat614 於 09-7-23 13:51 發表
樹屋好細架, 如有小朋友木屋都ok, 佢地房門key有電筒, 所以夜晚都ok

別墅

剛去完回來lu, 主樓客房都唔錯, 係舊小小, 有2張大床, 我地3個人瞓得好舒服, 比想像中好. 初時怕會好多蚊, 仲諗著帶部電蚊機去, 但房內一隻蚊都無, 不過佢地有部蚊機係房到, 如有需要可以開.

大宅

Highly recommend. My children love to swim and learn clay making. They want to go there again.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 winwinpig 於 09-7-29 13:32 發表
Highly recommend. My children love to swim and learn clay making. They want to go there again.

It seems interesting, can you give me more details, such as how to book and the price of the package? Many thanks.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 abcbb 於 09-7-29 13:55 發表

It seems interesting, can you give me more details, such as how to book and the price of the package? Many thanks.

Anyone help please?

男爵府

You can call their HK agent
"王氏港建旅遊有限公司" tel: 2357 8555
網址:
www.wkktravel.com

樹屋: 350
雙人: 460

Easter 住過, 唔知而家價錢有冇變

原帖由 abcbb 於 09-7-30 15:38 發表

Anyone help please?

別墅

我都係係wkk book架, 聽講佢係hk sole agent, 其實真接同青青世界book都得, 不過e家人仔個rate咁高, 都無mud著數, 同係香港book 差不多$.

回程時搭大巴回世界之窗, 2蚊人仔咋, 上車時我地問票務員, 佢話1x分鐘到, 點知要成50分鐘, 我都奇怪架喇, 打的入去都要20mins, 仲懷疑的士兜路tim.

伯爵府

haha..我上次又係上巴士問票務, 佢答我15mins, 又係坐左成個鐘

原帖由 aaman 於 09-7-31 12:04 發表
我都係係wkk book架, 聽講佢係hk sole agent, 其實真接同青青世界book都得, 不過e家人仔個rate咁高, 都無mud著數, 同係香港book 差不多$.

回程時搭大巴回世界之窗, 2蚊人仔咋, 上車時我地問票務員, 佢話1x分鐘到, ...

大宅

上次我經王氏港建book房, 有免費shuttle bus往來青青世界<-->世界之窗地鐵站.

大宅

木屋房燈太弱又不足。

原帖由 yatjeh 於 09-7-23 14:52 發表
好耐之前都住過木屋, 真係幾得意, 而且間屋都好大, 唔知而家果度變成點呢????

首頁

尾頁

跳至